.

Zo gebruik je Adventure Sync in Pokémon Go

Gaming

Vorige week kondigde Niantic Adventure Sync aan voor Pokémon Go. Deze functie synchroniseert de data van HealthKit (iOS) of Google Fit (Android) met de game om te bepalen hoeveel stappen de gebruiker heeft gelopen, zodat het niet langer nodig is om de Pokémon Go-app continu te draaien. De ontwikkelaar is vanaf vandaag begonnen met de uitrol van de functie, hoewel deze niet standaard staat ingeschakeld.

Adventure Sync

Om Adventure Sync te activeren in Pokémon Go moet de gebruiker toestemming geven om locatiedata te synchroniseren met Google Fit of HealthKit. Open het instellingenmenu en selecteer de optie Adventure Sync. Gebruikers worden gevraagd rechten toe te kennen om toegang te krijgen tot de gegevens van een van de diensten. Overigens kan de functie op elk gewenst moment worden uitgeschakeld. Op dit moment krijgen alleen spelers met level 35 en hoger de optie krijgen te zien, terwijl de functie voor de andere spelers op korte termijn wordt verwacht.

Update: Er zijn verschillende spelers die problemen ondervinden met Adventure Sync en volgens Niantic kunnen energiebesparende functies van hedendaagse smartphones het daadwerkelijke probleem zijn, omdat ze mogelijk de functionaliteit van de vereiste sensoren beïnvloeden. De ontwikkelaar stelt voor om de energiebesparingsmodus tijdens het spelen van de game uit te schakelen.

Tot op heden was het alleen mogelijk om de stappen in Pokémon Go te tellen wanneer de game was geopend, echter telt de game met Adventure Sync ook de stappen in de achtergrond. De functie registreert alle activiteiten en bewegingen gedurende de dag, zoals wandelingen door de stad, een stukje hardlopen, traplopen en ga zo maar door. Het wordt daardoor een stuk eenvoudiger om beloningen vrij te spelen en eieren uit te laten broeden.

Naast Adventure Sync introduceerde Niantic vorige maand ook nog AR+ voor Android-apparaten. Deze modus stelt gebruikers in staat om de game te ervaren met nieuwe AR-functies, waardoor er meer interactie mogelijk is met de Pokémon in de echte wereld. Pokémon Go AR+ werkt alleen op Android-apparaten met ARCore-ondersteuning en vereist dat de ARCore is geïnstalleerd. Op andere apparaten is deze nieuwe functie niet te ervaren. Vorig jaar werd deze functie al geïntroduceerd voor iOS.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren