.

Android-versie Pokémon Go krijgt ondersteuning voor AR+

Gaming

Niantic heeft de Android-versie van Pokémon Go ondersteuning gegeven voor AR+. Deze modus stelt gebruikers in staat om de game te ervaren met nieuwe AR-functies, waardoor er meer interactie mogelijk is met de Pokémon in de echte wereld. Pokémon Go AR+ werkt alleen op Android-apparaten met ARCore-ondersteuning en vereist dat de ARCore is geïnstalleerd. Op andere apparaten is deze nieuwe functie niet te ervaren. Vorig jaar werd de functie al geïntroduceerd voor iOS.

Pokémon Go AR+

ARCore stelt ontwikkelaars in staat om optimaal te profiteren van hardware van Android-apparaten om virtuele objecten op een intelligente manier in de echte wereld te plaatsen. Augmented reality is een mix tussen virtuele objecten en de echte wereld en dankzij Niantic werd de technologie ook voor de mainstream gebruiker beschikbaar gemaakt. Door Pokémon Go gebruik te laten maken van ARCore worden Pokémon met een hogere nauwkeurigheid en levensechte beeldverhoudingen weergegeven op het scherm van jouw smartphone of tablet.

De AR+-modus van Pokémon zorgt ervoor dat alles realistischer wordt weergegeven en de game weet ook waar de speler zich bevindt ten opzichte van de Pokémon, waardoor het formaat van de Pokémon wordt geschaald op basis van hoe dichtbij de gebruiker. Niantic heeft hiervoor ook een nieuwe Capture Bonus geïntroduceerd, Expert Handler genaamd. Het is de bedoeling dat de speler langzaam sluipt naar de Pokémon, maar beweeg je niet te snel voort want als je niet voorzichtig bent, dan jaag je de Pokémon weg. Naast de Pokémon wordt een meter weergegeven en wanneer de meter vol raakt, vlucht de Pokémon. Als dat het geval is, kun je proberen om op het hoge gras in de omgeving te tikken, waardoor de Pokémon weer verschijnt en je een extra kans krijgt om hem te vangen. Expert Handler geeft spelers meer XP en extra Stardust, waardoor je je Pokémon sneller kan upgraden.

Voor Pokémon Go AR+ moet ARCore worden gedownload in de Google Play Store, let op want niet alle apparaten bieden ondersteuning voor dit platform. De modus wordt automatisch weergegeven als een optie op het moment dat er een Pokémon verschijnt met ondersteuning voor AR+ en de functie kan ook worden ingeschakeld in het instellingenmenu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren