PlayStation Classic pre-order: deze 20 games komen met de console

Gaming

Sony kondigde onlangs de PlayStation Classic aan, maar maakte destijds slechts vijf van de in totaal 20 games bekend. Het bedrijf heeft op zijn eigen blog nu ook de namen van de overige games vrijgegeven, waaronder iconische titels als de eerste Grand Theft Auto, Metal Gear Solid, Rayman, Destruction Derby en Oddworld: Abe’s.

Het aantal games is niet uit te breiden, omdat de Playstation Classic geen toegang heeft tot het internet. Er is overigens wel geheugen beschikbaar om savegames op te slaan. De volledige lijst bestaat uit de volgende 20 games:

De PlayStation Classic werd op 19 september aangekondigd en ligt vanaf 3 december in de winkel, exact 24 jaar na de lancering van de originele PlayStation in Japan. Het systeem is 45 procent kleiner dan het origineel en wordt geleverd met twee originele PlayStation-controllers (zonder thumbsticks) voor lokale multiplayer en een HDMI-kabel om verbinding te maken met je televisie. De PlayStation Classic heeft een maximale resolutie van 1280 x 720 pixels.

In Nederland is de PlayStation Classic te bestellen bij Bol.comMediaMarktCoolblueWehkamp en NedGame. De miniconsole heeft een adviesprijs van 99 euro, echter zijn er verschillende retailers die profiteren van de populariteit van het product. Mocht je er zeker van willen zijn dat je de PlayStation Classic op de dag van release ontvangt, dan doe je er verstandig aan om zo snel mogelijk een pre-order te plaatsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren