PlayStation Classic kopen? Nu beschikbaar voor pre-order

Gaming

Sony kondigde deze week de PlayStation Classic aan, een miniversie van de in 1993 uitgebrachte originele PlayStation. In Nederland wordt de PlayStation Classic op 3 december uitgebracht voor de adviesprijs van 99 euro, hoewel veel winkels hier vanwege de vraag naar het systeem in de meeste gevallen 10 euro extra vragen.

PlayStation Classic

De PlayStation Classic is ongeveer 45 procent kleiner dan de originele PlayStation. Sony levert het systeem met twee originele controllers voor lokale multiplayer, hoewel dit helaas de varianten zijn zonder analoge sticks. Er zijn 20 games vooraf geïnstalleerd, waaronder Final Fantasy 7, Wild Arms, Tekken 3, Jumping Flash en R4: Ridge Race Type 4. Sony maakt in de komende weken de overige 15 games bekend. Overigens wordt er alleen een USB-kabel meegeleverd en geen USB AC-adapter (apart verkrijgbaar, hoewel je vrijwel alle recente telefoonopladers kan gebruiken).

Gezien het ongekende succes van de Nintendo Classic Mini: NES en SNES, is het aannemelijk dat de miniconsole op de dag van release volledig uitverkocht zal zijn. Mocht je niet de hoofdprijs willen betalen op eBay of Marktplats, dan doe je er verstandig aan om een pre-order te plaatsen bij een van de verschillende aanbieders. Je kan bij Bol.comMediaMarktCoolblueWehkamp en NedGame terecht om een pre-order voor de console te plaatsen. We zullen dit bericht blijven bijwerken met nieuwe informatie over de voorraad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*