PlayStation 5 pre-order misgelopen? Nieuwe kansen op 19 november bij Wehkamp en Amazon Nederland

Gaming

Sony maakte begin deze maand bekend dat er op 19 november geen losse exemplaren van de PS5 in de winkels zullen zijn te vinden. Volgens het Japanse bedrijf zal de verkoop alleen online plaatsvinden, hoewel het al tijden niet meer mogelijk is om een bestelling voor een van de twee modellen te plaatsen. Er zijn echter nog steeds mogelijkheden, want twee Nederlandse shops zullen kort voor de release nog enkele exemplaren gaan aanbieden. Daarnaast is er nog meer goed nieuws, want Bol.com liet in een inmiddels verwijderde tweet weten dat er binnenkort een nieuwe voorraad in aantocht is.

Lancering PS5

Op dit moment maak je bij Nederlandse shops alleen nog kans bij Wehkamp om de PS5 op releasedatum te ontvangen, helaas hebben wij vernomen dat de aantallen uitermate beperkt zullen zijn. Bol.com zegt binnenkort een nieuwe voorraad te verwachten. Er komen deze week gelukkig nog enkele nieuwe opties bij, want Amazon EU heeft bevestigd dat het in Europa deze week nieuwe orders gaat aannemen.

Update 18-11 → Wehkamp heeft ons zojuist geïnformeerd dat er op 19 november toch geen PS5-consoles zullen worden aangeboden.

Amazon heeft in Europa klanten per e-mail geïnformeerd dat er op 19 november om 12:00 Nederlandse tijd een beperkte voorraad zal worden aangeboden. “We zullen er alles aan doen om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren”, zei Amazon in een e-mail om klanten te waarschuwen voor de aanstaande beschikbaarheid van de voorraad. “Als je bestelt, sturen we je een e-mail met een geschatte leverdatum. Dit kan echter worden gewijzigd.”

PlayStation 5 

PlayStation 5 Digital Edition

17 Reacties

 1. Net Amazon NL via chat gesproken. Alles uitverkocht, wat een shitshow.

  Reageer
  • Hey, weet je toevallig wanneer die releasedatum dan ongeveer zou zijn. Als je hem dus reserveert bij Media?

   Reageer
 2. zit al vanaf 11:55 op die sites te bekijken helemaal niks klopt dat? plus ik zit erover na te denken om hem gewoon te reserveren bij mediamarkt. de aanbetaling is toch maar €50 wie weet heb ik daar wel meer kans dan op amazon

  Reageer
  • He Andre, kun je uberhaupt nog reserveren bij mediamarkt?

   Reageer
   • Ja je moet naar de winkel en dan betaal je €50 en kan je hem later ophalen als je gebeld wordt of zo denk ik

    Reageer
 3. Het is mij gelukt om er eentje vast te krijgen via amzone.fr. Leverdatum is wel ‘pas’ 8 december

  Reageer
 4. Ik heb er juist eentje kunnen kopen op de amazon.fr site. Levering staat hier wel pas op 8 december…

  Reageer
 5. klopt , ik ben ook een tijdje bezig met refreshen van de website al sinds 10:30
  tot nu zag ik niks voorbij komen.
  heel jammer zonde van mijn tijd en moeite.

  Reageer
  • Hier net zo vanaf vanochtend al met constante refresh tot nu maar geen enkele Amazon veranderd er iets, net eigenlijk zoals gisteren bij BCC. Erg jammer van de tijd en moeite inderdaad.

   Reageer
   • Ik had het zelfde met bcc gisteren, snachts liep de site al fast je kon niks doen. Dan werd ik om 8 uur wakker om te gaan kijken en rond de uur of 9 was die al ineens uitverkocht. snap er gwn niks van hoe mensen nog die kans krijgen om ps5 te kunnen bestellen.

    Reageer
 6. heb op 5 verschillende amazon sites gezeten van iets voor 12 tot nu, geen enkele playstation voorbij zien komen. begin mij af te vragen of bedrijven echt voorraad hebben, of dat ze het doen voor de clicks

  Reageer
 7. Is het iemand gelukt om er eentje te krijgen op Amazon? Mij niet, alleen was de site wel overbelast om 12 en 13 uur.

  Reageer
  • Ik heb ook er ook geen online zien staan op alle Amazon sites uit de verschillende landen

   Reageer
   • was wel online gekomen maar pas om 14:30. Maatje van me heeft hem besteld, ik was aan het afrekenen maar werd verwijderd.

    Reageer
 8. Coolblue heeft zojuist nog een mail gestuurd dat ze meer playstations krijgen en dat die over de komende twee weken nog worden verdeeld onder de mensen die eerder al hun schoen hadden gezet.

  Reageer
  • Klopt, 200 extra exemplaren. Helaas heeft dat voor de mensen die hier voor het eerst komen niet veel zin meer en daarom staat die op uitverkocht.

   Reageer
  • Bij Amazon is de PlayStation 5 volgens mij nooit online geweest. Hij zou vandaag om 1 uur beschikbaar komen maar het lijkt er op dat dit niet is gebeurd.

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*