‘Sony gaat PlayStation 5 (PS5) begin 2020 onthullen’

Gaming

Het lijkt inmiddels duidelijk dat de PlayStation 5 (PS5) eind 2020 samen met de volgende generatie Xbox, Project Scarlett, wordt gelanceerd. Eerder dit jaar deelde Sony al enkele specificaties van de console, maar van een volledige onthulling is nog geen sprake. Daar zou begin 2020 naar verluidt verandering in komen, want volgens een anonieme 4Chan-gebruiker heeft het bedrijf inmiddels een datum voor het evenement bepaald.

PlayStation Meeting 2020

Sony zou zijn begonnen met het uitnodigen van belangrijke partijen, waaronder Activision, Square Enix, Ubisoft, EA en meer. Het evenement zou momenteel gepland staan voor 12 februari 2020 en is bedoeld om de toekomst van PlayStation aan de hele wereld te tonen, inclusief de onthulling van de PlayStation 5. Verder zijn er nieuwe investeringen gedaan in de VR-tak van het bedrijf als resultaat van uitstekend verlopen testen met de tweede generatie PlayStation VR. Het topmanagement van het marketingteam wil de PlayStation VR nog vóór de start van het fiscale jaar 2021 onthullen.

Hoe serieus we de bron moeten nemen is nog onbekend, echter raden we iedereen aan om dit nieuws voorlopig met een flinke korrel zout tot je te nemen. Dezelfde bron deelde daarnaast enkele details over het volgende State of Play-evenement dat gepland zou staan voor 1 november. Mocht deze informatie blijken te kloppen dan is de informatie over de PS5 vermoedelijk ook correct. De volgende State of Play zou in het teken staan van Death Stranding (launch trailer), Star Wars Jedi: Fallen Order en The Last of Us: Part II (trailer met releasedatum, mei 2020).

→ Lees ook: Deze geruchten over de PlayStation 5 (PS5) doen ons watertanden

Ghost of Tsushima zou geen onderdeel van de presentatie maken. De ontwikkeling zou momenteel spoedig verlopen, hoewel de game gedurende het proces aanzienlijke vertragingen heeft opgelopen vanwege extra werk aan de technische kant. Deze technische upgrades richten zich ook op de nieuwe hardwarefuncties van de PlayStation 5. Het ligt voor de hand dat we tijdens de presentatie van de PS5 meer van Ghost of Tsushima krijgen te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren