.

Unboxing video toont interface Nintendo Switch

Gaming

Hoe het heeft kunnen plaatsvinden is nog onduidelijk, maar naar verluidt heeft een winkel NeoGAF-gebruiker hiphoptherobot de Nintendo Switch te vroeg opgestuurd. De gebruiker heeft inmiddels een video gepubliceerd, waarin we de interface krijgen te zien en de inhoud van de doos.

Nintendo Switch

Video toont interface

Volgens de gebruiker heeft een winkel zijn pre-order voor de officiële releasedatum van 3 maart verstuurd, hoewel het lastig is te verifiëren of dit ook daadwerkelijk het geval is. Verschillende gebruikers op het forum suggereren dat hij mogelijk iemand is of kent binnen een retailer die de Nintendo Switch in een magzijn heeft liggen om op tijd uit te kunnen leveren. Het is iets dat we vaker hebben zien gebeuren met games en consoles.

Genieten van de Nintendo Switch kan de gebruiker nog niet, want er zijn simpelweg nog geen games voor het systeem beschikbaar. Daarnaast durft hij geen verbinding te maken met het internet, omdat hij bang is dat Nintendo zijn Switch op afstand onklaar maakt of ontdekt waar hij het systeem heeft gekocht.

“Ja, ik ben alleen ongerust omdat Nintendo van tijd tot tijd wat rare dingen doet. En ja, het is niet alsof ik de Switch uit de achterkant van een vrachtwagen heb gepakt of iets dergelijks, Ik heb gewoon geluk gehad, omdat een niet nader genoemde winkel besloot om de Switch eerder te leveren”, aldus de gebruiker.

In de doos van de Nintendo Switch vinden we de console, de twee Joy-Con-controllers, de Joy-Con-houder en het docking station voor de televisie. Het uiterlijk van de interface komt overeen met de gelekte documentatie voor ontwikkelaars.

Nintendo Switch bestellen

In Nederland is de console sinds januari bij verschillende retailers beschikbaar geweest voor pre-order, maar nog niet bij de Intertoys en Bart Smit. Bij de Intertoys kun je momenteel de Nintendo Switch in het grijs of rood en blauw bestellen voor 329 euro. De console wordt op voorraad weergegeven en de webshop zegt op 3 maart te leveren, de officiële releasedatum van het systeem. Dit is waarschijnlijk de laatste kans om de Switch te bemachtigen zonder veel problemen.

Update: nu ook beschikbaar bij Bart Smit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren