Nintendo Switch (2019) met Mario Kart 8 Deluxe in de aanbieding voor €315

Gaming

De Nintendo Switch (2019) met verbeterde accuduur is sinds eind augustus wereldwijd beschikbaar, echter heeft het Japanse bedrijf tot op heden geen bundels geïntroduceerd met een spel. Daar brengt Nintendo in december verandering in, want Nintendo komt met een Mario Kart 8 Deluxe-bundel; bestaande uit de nieuwe Switch en een downloadcode voor de game. Deze bundel is nu beschikbaar bij Bol.com, Amazon.de (€315) en Game Mania voor €329 en dat is een prachtige prijs gezien het feit dat de console normaal al €319 kost en Mario Kart 8 Deluxe voor €49,99 wordt aangeboden.

Nintendo Switch (2019) Mario Kart 8 Deluxe-bundel

Uit een analyse van Digital Foundry blijkt dat de Switch (2019) een stroomverbruik heeft dat tijdens het gamen 40 tot 50 procent lager ligt in vergelijking met het originele model. De nieuwe versie gebruikt tijdens het draaien van Fast RMX slechts 6 tot 7W verbruikt, terwijl de originele Switch op hetzelfde punt in de game 12 tot 13W verbruikt.

Bij volle schermhelderheid weet de nieuwe Switch het bijna 80 procent langer vol te houden. Volgens Nintendo heeft de vernieuwde Switch een accuduur van tussen de 4,5 en 9 uur. The Legend of Zelda: Breath of the Wild is ongeveer 5,5 uur speelbaar in plaats van de 3 uur van het huidige model, dat een gemiddelde accuduur van 2,5 tot 6,5 uur heeft.

Uit de gepubliceerde specificaties blijkt dat de nieuwe revisie van de Switch is uitgerust met een accu van 4310mAh, wat identiek is aan de capaciteit van het bestaande model. De verbeterde accuduur is te danken aan een vernieuwde versie van de NVIDIA Tegra X1-soc, T214 Mariko. Deze wordt geproduceerd op een 16nm-procedé, terwijl het oude model is uitgerust met een 20nm-chip. Andere verbeteringen zijn de overstap naar de IGZO-lcd’s van Sharp en het vervangen van het LPDDR4-werkgeheugen door LPDDR4X.

Mario Kart 8 Deluxe werd op 28 april 2017 uitgebracht voor de Nintendo Switch. De game is vrijwel identiek aan de Wii U-versie, maar bevat alle uitgebrachte dlc, een vernieuwde Battle Mode, meer personages en alle banen zijn direct beschikbaar. De digitale versie vereist 6,75GB aan opslagruimte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren