.

Nintendo Classic Mini: SNES als kerstcadeau? Nu op voorraad

Gaming

De Nintendo Classic Mini: SNES werd in september op de markt gebracht en is het ideale cadeautje voor Sinterklaas en Kerst, echter blijkt de console nog altijd moeilijk te verkrijgen zijn. Er is gelukkig goed nieuws, want Nintendo heeft de Wehkamp deze week voorzien van een nieuwe levering, waardoor je de Classic Mini: SNES eindelijk weer kan bestellen.

  • Update 6-12: nu uit voorraad leverbaar bij Bart Smit.

Nintendo Classic Mini: SNES

Nintendo hanteert in Europa geen adviesprijs, maar de Classic Mini: SNES kost bij het merendeel van de aanbieders rond de 100 euro. Het systeem wordt geleverd met twee controllers en er zijn in totaal 21 games beschikbaar, waaronder Super Mario World, Super Mario: RPG: Legend of the Seven Stars, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Final Fantasy III en het nooit uitgebrachte Star Fox 2. Het is bovendien mogelijk om zelf games aan de Classic Mini: SNES toe te voegen.

Er zijn ook enkele nieuwe functies aan de Classic Mini: SNES toegevoegd, zoals een terugspoelfunctie waardoor je lastige delen van een level meerdere keren kan oefenen zonder helemaal opnieuw te hoeven beginnen. Daarnaast kun je het uiterlijk aanpassen met verschillende filters en een reeks kleurrijke en nostalgische randen rondom de game.

Vorig jaar was de originele Classic Mini: NES ook erg gewild, echter produceerde Nintendo niet voldoende exemplaren om aan de vraag te voldoen. Dat leidde tot grote tekorten, hoge prijzen en veel teleurgestelde gamers. Nintendo heeft daarom besloten om de NES in de zomer van 2018 opnieuw uit te brengen, zodat iedereen nogmaals de kans krijgt om een exemplaar te bemachtigen.

Winkel  Levertijd  Prijs
Bart Smit Binnenkort € 89,99
MediaMarkt Binnenkort € 89,99
Intertoys Binnenkort € 89,99
Bol.com Binnenkort € 89,99
Wehkamp Binnenkort € 99,99
Coolblue Binnenkort € 99,99
NedGame Binnenkort € 99,99

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren