Zo installeer je extra games op de Nintendo Classic Mini: SNES

Gaming

De Nintendo Classic Mini: SNES werd eind september op de markt gebracht en de miniversie is inmiddels volledig gehackt, waardoor gangers hun eigen ROM’s aan het systeem kunnen toevoegen. Dit betekent dat zij niet langer worden beperkt tot de games die vooraf zijn geïnstalleerd. Het is een relatief eenvoudig installatieproces, maar we willen iedereen waarschuwen dat er een risico bestaat om de console onherstelbaar te beschadigen.

Nintendo Classic Mini: SNES

Waarschuwing gelezen? We beginnen nu met het installeren van de hack, zodat je nieuwe games kan installeren op je Nintendo Classic Mini: SNES.

  1. Download de nieuwste versie van Hakchi2 voor de Classic Mini: SNES en start de applicatie.
  2. Wanneer de Classic Mini: SNES via een usb-kabel is aangesloten op je pc, druk je de resetknop in en zet je de console aan, wacht enkele seconden en laat daarna de resetknop los. Het lampje zal niet aangaan.
  3. Ga in Hakchi2 naar Kernel, Dumper Kernel. Installeer het stuurprogramma wanneer dit wordt gevraagd. Verlies dit bestand nooit, omdat je hierdoor je SNES kan herstellen.
  4. Optioneel, maar aanbevolen wanneer je niet veel spellen gaat installeren. Ga naar Settings, Pages/Folders Structure en selecteer Disable.
  5. Gebruik vanaf nu de Add Games-knop, selecteer je nieuwe game (ROM), vul de details in en voeg een cover van de game toe. Als je klaar bent, druk je op de knop Sync.
  6. Zet de Classic Mini: SNES uit en wacht tot de console weer aangaat zonder de resetknop in te drukken.
  7. Voilà, je hebt toegang tot alle nieuwe games.

https://www.youtube.com/watch?v=u9PwlWwRQTE

Veelgestelde vragen

Kan ik ook PAL ROM’s gebruiken?

  • De Nintendo Classic Mini: SNES is ontworpen voor NTSC ROM’s en PAL ROM’s kunnen de nodige problemen geven. Het is dan ook verstandig om vast te houden aan NTSC ROM’s.

Verlies ik al mijn originele savegames?

  • Nee, alle huidige data blijft bestaan.

Kan ik toegang krijgen via FTP?

  • Ja, open Hakchi en controleer of FTP Servers is ingeschakeld in Tools. De Classic Mini: SNES gebruikt het adres 127.0.0.1 en poort 1021. Gebruikersnaam is root en wachtwoord is clover.
Winkel  Levertijd  Prijs
Bart Smit Binnenkort € 89,99
MediaMarkt Binnenkort € 89,99
Intertoys Binnenkort € 89,99
Bol.com Binnenkort € 89,99
Wehkamp Binnenkort € 99,99
Coolblue Binnenkort € 99,99
NedGame Binnenkort € 99,99

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*