Nintendo Classic Mini: NES kopen? Vanaf begin maart beschikbaar

Gaming

Recentelijk bereikte ons het nieuws dat de Nintendo Classic Mini: NES in de komende periode niet langer zal worden geleverd, omdat het een eenmalige productie zou betreffen. Nintendo gaf destijds aan te overwegen om een nieuwe voorraad te produceren, echter was daar op dat moment geen duidelijkheid over. Deze week lijken we goed nieuws te kunnen brengen, want volgens onze informatie is de knoop inmiddels doorgehakt en wordt de volgende levering in maart verwacht.

Nintendo Classic Mini: NES

Nieuwe voorraad in maart

De Nintendo Classic Mini: NES was gisteren te reserveren bij Bol.com met een verwachte levertijd van 3 maart, echter zijn alle exemplaren inmiddels alweer uitverkocht. Momenteel kun je alleen nog terecht bij Nedgame, waar dezelfde releasedatum wordt aangehouden. We raden iedereen aan om zo snel mogelijk een pre-order te plaatsen, want de console is nog altijd erg in trek bij zowel consumenten als handelaren. Update: inmiddels is de eerste aankomende voorraad alweer uitverkocht.

In de afgelopen week heeft Nintendo nog verschillende exemplaren van de Nintendo Classic Mini: NES uitgeleverd aan Coolblue en Wehkamp, maar de verwachting is dat het hier in de komende periode bij blijft. Mocht je automatisch op de hoogte willen blijven, zorg dan dat je je inschrijft op de site van een van de aanbieders: Media Markt, Bart SmitIntertoysBol.com en Coolblue.nl. Op de site van de Bart Smit en Intertoys kun je eveneens controleren of de Classic Mini: NES in een van de winkels op voorraad is.

Mocht je al in het bezit zijn van een Classic Mini: NES, dan kun je nu met een hack ook extra games toevoegen aan de kleine spelcomputer. De oude NES-games nemen namelijk vaak slechts enkele KB’s aan data in beslag, terwijl het systeem zelf over 512MB aan opslaggeheugen beschikt, oftewel genoeg ruimte voor een groot aantal klassiekers die momenteel nog ontbreken. Wanneer je de stappen op de juist manier uitvoert kun je alle ROM-bestanden van NES-games afspelen.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren