Nieuwe teaser toont Battlefield 1: Avanti Savoia missie

Gaming

EA heeft een korte teaser voor de singleplayer campagne van Battlefield 1 uitgebracht, waarin een korte blik wordt geworpen op de Avanti Savoia missie. In deze missie neem je de rol aan van een soldaat van het Italiaanse bergregiment Arditi.

Battlefield 1: Avanti Savoia

Zoals je kunt zien in de video, is deze soldaat uitgerust met een harnas en wordt hij ingezet om de vijandelijke verdediging te doorbreken. Gedurende de missie zal je gebruik maken van een imposant machinegeweer en een vlammenwerper.

De Battlefield 1 singeplayer campagne bestaat uit vijf verschillende verhalen. Naast Avanti Savoia en Nothing is Written, zijn de resterende hoofdstukken Friends in High Places, Through Mud & Blood en The Runner genaamd. Meer over de verschillende verhalen lees je hier.

De ontwikkelaar is van mening dat het minder realistisch en respectvol is om één personage het verhaal te laten vertellen, terwijl je door verschillende settings springt. Battlefield 1 draait daarom om meerdere personages met hun eigen gerichte verhalen, die gelijktijdig zorgen voor realisme en variatie.

In de game wordt in tegenstelling tot eerdere Battlefield-delen gebruik gemaakt van klassieke tussenfilms die je personage meer laten zien dan wanneer je alles uit eerste persoon waarneemt. Je ziet daardoor wat de verschillende personages meemaakten en dat heeft een positieve invloed op het gebied van verhaalvertelling en emotionele betrokkenheid.

Niet alle verhalen zijn fictief in de singeplayer van Battlefield 1, want tijdens het spelen leer je historische figuren kennen die echt hebben bestaan. Een van die personages is Lawrence of Arabia die samen met de Rode Baron een van de meest iconische namen uit de Eerste Wereldoorlog is.

De reguliere versie is inmiddels beschikbaar voor pre-order bij Bol.com, inclusief het Hellfighter Pack en 7 dagen eerder toegang tot een map die later dit jaar wordt uitgebracht. Speel je op de pc dan kun je bij Cdkeys.com eveneens de digitale versie voor Origin aanschaffen voor slechts 38,95 euro. Kies voor je de Deluxe Edition, dan kun je op 18 oktober al aan de slag met de game. Iedereen met een Xbox One en EA Access-abonnement kan zelfs op 13 oktober beginnen met spelen, hoewel het hier doorgaans gaat om maximaal 10 speluren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*