Nieuwe Battlefield 1 video’s tonen singleplayer campagne

Gaming

De singleplayer campagne van Battlefield 1 zal bestaan uit vijf verschillende verhalen, en afgelopen weekend werd een van deze verhalen op TwitchCon getoond.

Battlefield 1 “Through Mud and Blood”

De video bestaat uit twee delen. In de eerste scene zien we het begin van de “Through Mud and Blood” campagne, waarin je de rol aanneemt van een tank bemanningslid. Het filmische gedeelte toont je een bestuurder, zittend in een luxeauto kort voor of na het einde van de oorlog. Daarna neemt een flashback je mee en wordt de bestuurder naar de tank gebracht en geintroduceerd aan de bemanning.

De tweede scène draait om een soldaat in bed die ontwaakt midden in de strijd. Het speelt zich af voor de Storm of Steel missie in “Through Mud and Blood”. Je ziet in de onderstaande video 12 minuten aan gameplay.

Battlefield 1 verschijnt op 21 oktober op de PlayStation 4, Xbox One en pc, maar mocht je een EA- of Origin Access-lid zijn dan kun je een week eerder met de game aan de slag. Daarnaast krijg je drie dagen eerder toegang tot de volledige versie wanneer je een premium versie van de game aanschaft. Vorige week publiceerde uitgever EA een nieuwe trailer voor de singleplayer campagne die draait om de verhalen van vijf verschillende personages.

Ontwikkelaar DICE is van mening dat het minder realistisch en respectvol is om één personage het verhaal te laten vertellen, terwijl je door verschillende settings springt. Battlefield 1 draait daarom om meerdere personages met hun eigen gerichte verhalen, die gelijktijdig zorgen voor realisme en variatie.

De reguliere versie is inmiddels beschikbaar voor pre-order bij Bol.com, inclusief het Hellfighter Pack en 7 dagen eerder toegang tot een map die later dit jaar wordt uitgebracht. Speel je op de pc dan kun je bij Cdkeys.com eveneens de digitale versie voor Origin aanschaffen voor slechts 38,95 euro. Kies voor je de Deluxe Edition, dan kun je op 18 oktober al aan de slag met de game. Iedereen met een Xbox One en EA Access-abonnement kan zelfs op 13 oktober beginnen met spelen, hoewel het hier doorgaans gaat om maximaal 10 speluren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*