.

Nieuwe screenshots Red Dead Redemption 2 vrijgegeven

Gaming

De release van Red Dead Redemption 2 komt steeds dichterbij en ontwikkelaar Rockstar Games heeft daarom een nieuwe set screenshots vrijgegeven om gamers nog meer sfeer te laten proeven. De nieuwe beelden tonen een aantal nieuwe personages, bankovervallen, bargevechten, prachtige landschappen, hoofdrolspeler Arthur Morgan en nog veel meer.

Red Dead Redemption 2

Gamers hoeven zich over de graphics en sfeer in ieder geval geen zorgen te maken, want Red Dead Redemption 2 ziet er niet alleen prachtig uit, maar zit ook vol met details die je mag verwachten van een game die door Rockstar is ontwikkeld.

Beelden zeggen echter meer dan woorden, dus hier zijn de screenshots:

Eerder deze maand bevestigde Rockstar dat de multiplayermodus, Red Dead Online, niet op de dag van release beschikbaar zal zijn. De modus biedt ondersteuning voor maximaal 32 spelers en de bèta gaat begin november van start. PlayStation 4-bezitters kunnen bovendien tijdelijke exclusieve content tegemoet zien voor de verhaallijn en Red Dead Online. Deze content komt na 30 dagen ook naar de Xbox One-versie.

Red Dead Redemption 2 wordt op 26 oktober uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. De verwachting is de game uiteindelijk ook zijn weg zal vinden naar de pc, zoals gebeurde met Grand Theft Auto IV en V. Er verschijnt een Standard en Special Edition, die bij een pre-order beide worden geleverd met de War Horse en Outlaw Survival Kit. De Special Edition bevat een exclusieve landkaart en speciale content voor de verhaallijn, waaronder een bankoverval-missie en schuilplaats voor je bende, een zwartgevlekt volbloedpaard, talismannen en medailles als gameplay-bonussen, de outfit Nuevo Paraiso Gunslinger, gameboosts, cashbonussen en kortingen, en gratis toegang tot extra wapens. De verschillende versies van Red Dead Redemption 2 zijn verkrijgbaar bij Bol.comMediaMarktWehkampNedGame en Intertoys.

Voor de echte Red Dead Redemption-fans heeft Rockstar Games ook nog een Collector’s Box samengesteld. Let op, want de box bevat geen game. De Red Dead Redemption 2 Collector’s Box wordt geleverd in een dikke metalen kist en komt met slot en sleutel. Het ontwerp van de kist is gebaseerd op de lockbox die in de game door de Van der Linde bende wordt gebruikt. Verder bevat het pakket een schatkaart, een catalogus van Wheeler, Rawson & Co (150 pagina’s), een verzameling pins, spelkaarten, een revolver-bandana, een uitdagingsmunt, 12 sigarettenplaatjes en een dubbelzijdige kaartpuzzel.

De PlayStation 4 Pro-bundel is ook beschikbaar voor pre-order bij Bol.com en NedGame, terwijl er voor de Xbox One X geen speciale editie verschijnt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren