Nieuwe Animal Crossing: New Horizons-update uitgebracht, fysieke versie terug op voorraad

Gaming

Nintendo heeft een nieuwe update uitgebracht voor Animal Crossing: New Horizons. Update 1.1.3 verhelpt een glitch waardoor ballonnen niet langer in de wereld verschenen. Eerder deze week rolde het Japanse bedrijf al update 1.1.2 uit om verschillende bugs te verhelpen.

Animal Crossing: New Horizons-update 1.1.3

Zoals met de meeste Nintendo-updates het geval is de changelog voor deze update vrij summier en vermeld alleen dat er een oplossing is gevonden voor ballonnen die niet verschijnen onder bepaalde omstandigheden. Na de start van het Bunny Day-evenement in New Horizons zijn er meer ballonnen in het spel verschenen en hebben spelers ze neergeschoten met een katapult om eieren te verzamelen. Een van deze speciale Bunny-eieren kan alleen worden verkregen door ballonnen neer te knallen waaraan cadeautjes zijn bevestigd. Helaas hebben spelers een glitch ontdekt die het verzamelen van eieren bemoeilijkt. Het blijkt dat ballonnen met geschenken niet langer opduiken wanneer een speler meer dan 300 ballonnen heeft neergehaald. Het Bunny Day-evenement duurt nog tot en met 12 april.

Lees ook → Nintendo Switch is vanwege het coronavirus (bijna) overal uitverkocht: hier is nog voorraad

Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch is een grote hit met lovende recensies en indrukwekkende verkoopcijfers. De game is zelfs zo populair dat er geen voorraad meer is, echter is de game inmiddels weer bij Amazon Nederland uit voorraad leverbaar voor €54,99. De goedkoopste optie is een downloadcode bij Cdkeys voor €45,59 (€56,99 bij Bol.com).


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren