.

Livestream Nintendo Switch-presentatie start op 13 januari

Gaming

De presentatie van de Nintendo Switch zal op 13 januari om 05:00 Nederlandse tijd plaatsvinden en zoals je misschien al wel weet is het gehele evenement te volgen via een livestream. Nintendo heeft vandaag meer informatie vrijgegeven over de presentatie, die vanuit Tokyo wordt uitgezonden.

Nintendo Switch

Livestream presentatie

Om de livestream te bekijken ga je op vrijdag 13 januari om 05:00 naar de officiële website van de Switch voor nieuwe informatie die tot op heden nog niet naar buiten is gebracht. We verwachten onder andere duidelijkheid te krijgen over de specificaties, releasedatum, prijs en de games die momenteel bij Nintendo in ontwikkeling zijn voor de Switch.

De livestream wordt uitgezonden in het Japans met een voiceover in het Engels. Mocht je de Engelse taal niet zo machtig zijn, dan kun je de officiele Twitter-account van Nintendo in de gaten houden voor belangrijke mededelingen in het Nederlands. Op vrijdag 13 januari verschijnt er rond het begin van de middag ook nog een video met Nederlandse ondertiteling op het YouTube-kanaal van Nintendo. Daarnaast is er een Treehouse Live-aflevering aangekondigd met een blik op alle games voor de Switch.

Een van de mogelijke launchtitels is Zelda: Breath of the Wild. In tegenstelling tot eerdere geruchten, zal de game in maart waarschijnlijk toch worden uitgebracht voor de Nintendo Switch, zo claimt Eurogamer op basis van anonieme bronnen. De langverwachte RPG komt in die maand uit in Noord-Amerika en Japan, echter zou er nog geen datum voor Europa zijn vastgesteld.

Volgens de laatste geruchten wordt de Nintendo Switch op 17 maart in Europa gelanceerd. De Switch is een hybride console waarmee je zowel onderweg als op de televisie kan spelen. Het systeem heeft een 6,2-inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels en wordt aangedreven door een Tegra-soc van NVIDIA. De Switch beschikt over afneembare controllers die kunnen worden gekoppeld aan de handheld of worden gecombineerd tot één losse controller wanneer je op de televisie wilt gamen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren