.

Legendary Birds in de lente naar Pokémon Go?

Gaming

De eerste Pokémon van de tweede generatie zijn inmiddels beschikbaar in Pokémon Go, maar we wachten nog altijd op de Legendary Birds van de eerste generatie – Articuno, Moltres en Zapdos – om hun opwachting te maken in de game. Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de vogels zullen verschijnen, maar we verwachten dat de introductie ergens dit jaar zal plaatsvinden.

Pokémon Go

Legendary Birds

Ten tijde van de introductie van Pokémon Go waren alleen de Pokémon te vangen uit Pokémon Red en Blue, de originele games uit de serie. Articuno, Moltres en Zapdos – de nummers 144 tot en met 146 in de eerste generatie Pokédex – zijn nog niet te vangen in Pokémon Go. Maar nu de eerste Pokémon uit de tweede generatie zijn toegevoegd, ligt het voor de hand dat de resterende eerste generatie Pokémon snel zullen volgen.

Niantic heeft zich nog niet uitgesproken over de release van de volgende update, maar de site SlashGear verwacht dat deze Legendary Birds rond de lente zullen worden toegevoegd aan Pokémon Go. De site baseert zijn analyse op het feit dat alle evenementen tot nu toe een bepaald thema hebben gekregen, zoals het kerst-evenement waarbij een Pikachu en Raichu met kerstmuts waren te vinden en te vangen.

Volgens de site is het aannemelijk dat Articuno, Moltres en Zapdos worden geïntroduceerd tijdens een evenement dat in het teken staat van de lente, omdat dit ook staat voor de terugkeer van vogels in de echte wereld. Daarnaast zal het mooie weer ervoor zorgen dat meer gamers weer de buitenlucht zullen opzoeken, waardoor het een uitstekend moment is om Pokémon Go weer een nieuwe boost te geven door nieuwe Pokémon aan de game toe te voegen.

Het huidige kerst-evenement eindigt op 8 januari en gedurende deze periode maak je meer kans om de Pokémon uit de Kanto regio te ontdekken. Het gaat hier om Bulbasaur, Ivysaur, Venusaur, Charmander, Charmeleon, Charizard, Squirtle, Wartortle en Blastoise. En om het nog eenvoudiger te maken, werken de Lure Modules twee keer zo lang als normaal, waardoor je ze 60 minuten kan gebruiken in plaats van 30.

Wachtwoord Vergeten

Registreren