.

Dit zit er in elke Pokémon Go Holiday Box

Apps Gaming

Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic Labs heeft aan de game Holiday Boxes toegevoegd, waarmee je bepaalde items voor een lager tarief kan aanschaffen, waaronder Great Balls en Ultra Balls die gewoonlijk niet kunnen worden gekocht. De boxes kunnen met Pokécoins worden aangeschaft en zijn voor een tijdelijke periode beschikbaar.

Pokémon Go

Verrassingsboxen

In de Pokémon Go-app zijn drie verschillende Holiday Boxes te vinden: Special Box, Great Box en Ultra Box. Deze verrassingen kun je voor respectievelijk 250, 550 en 1500 Pokécoins aanschaffen. De game geeft niet weer wat je daarvoor in ruil krijgt, maar om je een handje te helpen verklappen de inhoud alvast. Spelers die de rode Special Box aanschaffen ontvangen 10 Great Balls en 2 Incubators. In de blauwe Great Box zijn 20 Great Balls, 2 Incense en 4 Incubators te vinden, terwijl de Ultra Box 20 Great Balls, 25 Incense en 6 Incubators bevat.

Deze boxen zijn tot en met 30 december beschikbaar, waarna ze worden door nieuwe Holiday Boxes. Niantic heeft nog niet bekendgemaakt wat er precies in deze boxes zal zijn te vinden, maar het aanbod zal onder andere bestaan uit Lure Modules, Lucky Eggs, Poké Balls, Great Balls en Incense. Vanaf 30 december tot en met 3 januari zijn de nieuwe Bronze, Silver en Gold Boxes beschikbaar.

De Boxes zijn prima deals; mocht de speler ieder item in de box los aanschaffen, dan zijn ze meer geld kwijt dan wanneer je een Box aanschaft. Daarnaast kunnen Great Balls en Ultra Balls normaal gesproken niet los worden gekocht, die vooral handig zijn wanneer je in een gebied woont waar relatief weinig PokéStops zijn te vinden.

Niantic heeft het nog altijd niet mogelijk gemaakt om Pokémon te ruilen, maar in de afgelopen periode zijn er wel de nodige veranderingen doorgevoerd. Zo zijn er nieuwe baby Pokémon beschikbaar, gratis Incubators om te verzamelen en Pikachu en Raichu zijn voorzien van een kerstmuts. Verder zullen starters-Pokémon Charmander, Bulbasaur en Squirtle vaker opduiken in het wild en de Lure Modules werken twee keer zo lang als normaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren