Inside Xbox Series X livestream: bekijk hier de eerste gameplaybeelden van de console

Gaming

Microsoft heeft de badge gepresenteerd waarmee wordt aangegeven welke games er zijn geoptimaliseerd voor Xbox Series X. De badge is voorzien van het nieuwe Xbox-logo dat vorige maand werd maand ontdekt dankzij een handelsmerkaanvraag. Het bedrijf uit Redmond gaat daarnaast vandaag om 17:00 Nederlandse tijd de eerste gameplaybeelden tonen op het nieuwe systeem.

Inside Xbox

Het Inside Xbox-evenement zal nog geen gameplay bevatten van Halo Infinite of andere titels van Xbox Games Studios, maar volledig in het teken staan van titels van de zogeheten ‘third party’ studio’s. Ubisoft heeft al aangegeven dat Assassin’s Creed Valhalla onderdeel zal uitmaken van de presentatie. Alle games die tijdens de uitzending worden getoond zijn geoptimaliseerd voor Xbox Series X. “Elke game die je tijdens InsideXbox zult zien is Xbox Series X Optimized”, luidt de tweet van Microsoft. “Spoilers, je zult deze badge veel zien.”

“Voor de Xbox 20/20 May-update zullen we ons concentreren op het geven van een eerste blik op next-gen gameplay, trailers en sneak peeks van een grote verscheidenheid aan publicatiepartners en onafhankelijke ontwikkelaars over de hele wereld en de industrie, waaronder Ubisoft’s onlangs aangekondigde Assassin’s Creed Valhalla en hoor van gamemakers over wat ze doen met hun games op Xbox Series X ”, schreef Microsoft eerder.

“In juli zullen we tijd besteden om ons te concentreren op de ongelooflijke games die afkomstig zijn van Xbox Game Studios. Een aantal van onze studioteams kijken ernaar uit om voor het eerst nieuwe gameplay te delen, inzichten van ontwikkelteams die zijn geoptimaliseerd voor Xbox Series X en gloednieuwe aankondigingen van games. We kunnen niet wachten om deze eerste blik te geven van waar sommige van die teams aan werken.”

De Inside Xbox-aflevering van 7 mei begint om 17:00 Nederlandse tijd en is via de bovenstaande videospeler rechstreeks te volgen.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren