Assassin’s Creed Valhalla verschijnt najaar 2020 ook voor PlayStation 5 (PS5) en Xbox Series X

Gaming

Ubisoft heeft vandaag Assassin’s Creed Valhalla aangekondigd en tegelijkertijd de eerste trailer vrijgegeven. Het bedrijf maakte daarnaast bekend dat Valhalla ook voor de PlayStation 5 en Xbox Series X verschijnt. Beide next-gen console worden, net als de game, in het najaar van 2020 uitgebracht.

Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla heeft zoals verwacht een Viking-thema gekregen. Het verhaal draait om Eivor, een krijger uit Noorwegen die met zijn groep het Engeland van de negende eeuw binnenvalt om het land te veroveren en een eigen nederzetting te stichten. De game is ook voorzien van verschillende rpg-elementen, zo zullen spelers onder andere keuzes moeten maken tijdens gevechten en gesprekken. Deze beslissingen hebben invloed op de rest van het avontuur.

Het wordt ook mogelijk om je nederzetting naar eigen voorkeur aan te passen en uit te breiden met een smid, tattooshop en barakken. Daarnaast ga je tijdens je rooftocht gevechten aan met het Saksische leger, waarbij je zelf huurlingen kan ontwerpen en inzetten of gebruik kan maken van personages die door andere spelers zijn gecreëerd.

Assassin’s Creed Valhalla verschijnt in het najaar, maar een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Het is in de shop van Ubisoft inmiddels mogelijk om een pre-order te plaatsen. Er zijn vier versies beschikbaar: Standard Edition, Gold Edition, Ultimate Edition en Collector’s Edition. De Collector’s Edition van Assassin’s Creed Valhalla bevat een reeks collector’s items.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren