.

Hint Sony met nieuw thema op komst PlayStation 5?

Gaming

Sony heeft al bevestigd dat het in 2019 de E3 overslaat. Dit nieuws wordt door velen gezien als een indicatie dat het Japanse bedrijf plannen heeft om volgend jaar de PlayStation 5 te onthullen. Het heeft er bovendien de schijn van dat Sony door middel van een nieuw thema stilletjes is begonnen het teasen van een PlayStation 5-aankondiging in 2019.

PlayStation 5

Het PlayStation Holiday Theme van dit jaar lijkt een hint te bevatten met betrekking tot de PlayStation 5. De hint zelf is heel subtiel en zal niet direct opvallen. Als je echter goed naar de bovenstaande afbeelding kijkt zie je dat Sony de ‘S’ heeft vervangen door een ‘5’. Hoe weten we dat? Nou in het woord ‘Holidays’ is duidelijk te zien dat er een andere ‘S’ wordt gebruikt. Of dit daadwerkelijk een verwijzing is naar de PlayStation 5 blijft overigens nog steeds de vraag, want het bedrijf viert dit jaar ook het 5-jarige bestaan van de PlayStation 4.

De verwachting is dat Sony volgend jaar tijdens een afzonderlijk evenement de PS5 gaat onthullen, gevolgd door een release in 2020. In hetzelfde jaren verwachten we ook een nieuwe console van Microsoft. Eerder deze week bereikte ons het nieuws dat Microsoft van plan is om een opvolger van zowel de Xbox One X als Xbox One S op de markt te brengen. Voorlopig blijft het nog bij speculeren, want beide bedrijven hebben nog nagenoeg niets losgelaten over de volgende generatie consoles.

Volgens een anonieme Reddit-gebruiker, die eerder verklapte dat de PlayStation 5 niet op de E3 in 2019 zou worden aangekondigd, staan er in 2019 twee evenementen op de agenda. “Een klein evenement in medio 2019 en de volledige onthulling tijdens PSX. Deze plannen kunnen overigens nog veranderen”, aldus de bron.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren