Gelekte afbeeldingen bevestigen Call of Duty: Black Ops 4

Gaming

Uitgever Activision heeft de volgende game in de Call of Duty-serie nog niet aangekondigd, maar de Amerikaanse winkelketen Gamestop lijkt enkele geruchten te bevestigen. Afbeeldingen uit de interne database van Gamestop vonden namelijk hun weg naar de Call of Duty-fansite Charlie Intel. Op de afbeeldingen zijn verschillende t-shirts te zien met Call of Duty: Black Ops 4 als thema.

Call of Duty: Black Ops 4

Volgens het populaire gamingforum ResetEra beginnen de marketingcampagnes voor nieuwe Call of Duty-games traditioneel rond de NBA-playoffs, begin mei of eind apri. Het is aannemelijk dat Activision rond die tijd Call of Duty: Black Ops 4 officieel gaat introduceren met de eerste trailer.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt in 2018.

Gamejournalist Marcus Sellars bracht eerder dit jaar naar buiten dat Call of Duty: Black Ops 4 dit jaar wordt uitgebracht voor de Playstation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. “COD 2018 is Black Ops 4 en komt naar de PlayStation 4, Xbox, pc en Switch. Het speelt zich af in de moderne tijd met de voeten op de vloer. De Switch-versie ondersteunt DLC, HD Rumble en motion controllers. De versie voor de Switch wordt gemaakt door een studio die bekend is met de COD-serie”, aldus Sellars in een tweet.

Eerste COD-game voor Nintendo Switch

Gezien de populariteit van Call of Duty Black Ops 3 is het geen verrassing dat Activision doorgaat met de Black Ops-serie. Het is bovendien de eerste Call of Duty-game voor de Nintendo Switch. De laatste COD-game voor een Nintendo-console was Call of Duty: Ghosts voor de Wii U in 2013.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*