Call of Duty: Black Ops 4 wordt door Treyarch gemaakt

Gaming

Activision heeft vandaag bekendgemaakt dat de volgende Call of Duty-game dit jaar komt van Treyarch, de gamestudio die in het verleden verantwoordelijk geweest voor de populaire Call of Duty Black Ops-serie. De uitgever maakte geen verdere details bekend over de game, maar volgens recente geruchten gaat het om Call of Duty: Black Ops 4.

Call of Duty: Black Ops 4

Eerder deze week bereikte ons het nieuws dat Treyarch werkt aan de volgende Call of Duty-game, die naar verluidt als Black Ops 4 op de markt zal worden gebracht. De game zou zich afspelen in de moderne tijd en minder futuristische en sci-fi elementen bevatten, hoewel dat geen verrassing is na het slecht ontvangen Infinite Warfare uit 2016. Hoe serieus we het gerucht moeten nemen is nog even de vraag, want Marcus Sellars heeft in het verleden een aantal aankondigingen correct voorspeld, maar andere van zijn vermeende claims zijn niet uitgekomen.

“COD 2018 is Black Ops 4 en komt naar de PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Het speelt zich af in de moderne tijd en met de laarzen op de grond. De Switch-versie ondersteunt DLC, HD Rumble en bewegingscontrollers. De Switch-versie is in ontwikkeling bij een studio die bekend is met COD-games”, aldus Stellar op Twitter.

De volledige onthulling van de volgende Call of Duty-game zal waarschijnlijk pas in het voorjaar plaatsvinden. In de afgelopen jaren werden de Call of Duty-games doorgaans in april of mei gepresenteerd, kort voor de start van de E3. Activision zou dit jaar ook van plan zijn om een Switch-versie van de nieuwe game uit te brengen. Call of Duty: Black Ops II was de laatste game in de serie die voor een console van Nintendo verscheen. De Switch-versie zou in ontwikkeling zijn bij een studio die bekend is met COD-spellen en de game krijgt ondersteuning voor DLC, HD Rumble en bewegingscontrollers.

1 Reactie

  1. Yesss

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren