Gameplaybeelden gelekt van vermeende nieuwe Harry Potter-game

Gaming

Er zijn gameplaybeelden verschenen van een vermeende nieuwe Harry Potter-game. Het is op dit moment of het beeldmateriaal legitiem is of niet, maar het ziet er zonder twijfel uitstekend uit. Vorig jaar kondigde Warner Bros. al aan dat Portkey Games werkt aan een nieuwe Harry Potter-game voor de consoles, terwijl er ook een augmented reality-game in ontwikkeling is voor voor iOS en Android.

Harry Potter krijgt open wereld game

De video werd gepubliceerd door YouTube-gebruiker RastaPasta en de open wereld game speelt zich naar verluidt af in de 19e-eeuwse Wizarding World. Je speelt als een vijfdejaars student die voor het eerst naar Hogwarts komt en een latente gave voor magie demonstreert met een unieke vaardigheid om overblijfselen van een oude kracht te traceren en te identificeren.

Bij aankomst beginnen er vreemde gebeurtenissen te ontstaan in het Forbidden Forrest en beginnen er problemen te brouwen binnen de muren van het kasteel. Samen Professor Elezar Fig begin je aan een reis door zowel bekend als nooit eerder vertoonde locaties om de waarheid achter deze mysterieuze gebeurtenissen aan het licht te brengen.

Tijdens het avontuur maak je nieuwe potions, lees je nieuwe spreuken en ontdek je fantastische beesten. Je zult moeten strijden met Dark Wizards, Goblins en andere bovennatuurlijke vijanden om de waarheid en jouw bestemming ontdekken – het lot van de Wizarding World ligt in jouw handen.

Wat is er te doen?

  • Reis naar Hogwarts om een van de 8 verschillende soorten tovenaars te worden.
  • Ervaar Hogwarts, maak nieuwe vrienden, onthul nieuwe geheimen en verander het lot van de Wizarding World.
  • Ervaar een nieuw magisch systeem dat ontelbare mogelijkheden creëert om magie te beheersen.
  • Verken de Wizarding World voor de eerste keer. Kies je huis en vrienden op Hogwarts en besluit een pad van goed of kwaad te volgen.
  • Maag je eigen heks of tovenaar en ervaar een geheel nieuw verhaal los van de boeken of films.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*