Game & Watch: Super Mario Bros. is bij deze shops nog beschikbaar voor pre-order

Gaming

Om het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros. te vieren brengt Nintendo een hele reeks nieuwe producten uit. Een van de meest opvallende producten is zonder twijfel Game & Watch: Super Mario Bros. dat een digitale klok en de NES-versies van Super Mario Bros, The Lost Levels en een vernieuwde versie van Ball met Mario bevat.

Deze limited edition is nu beschikbaar voor pre-order bij de volgende shops: Coolblue, Wehkamp, BCC, MediaMarkt, Bol.com, Coolshop en Game Mania. Wees er snel bij, want dergelijke Nintendo-producten zijn doorgaans razendsnel uitverkocht. We zullen dit artikel updaten wanneer het product bij andere shops wordt aangeboden.

Lees ook → Limited edition Super Mario 3D All-Stars nu beschikbaar voor pre-order bij Coolblue voor €59,99.

Game & Watch: Super Mario Bros.

Dit nieuwe apparaat is gebaseerd op de oorspronkelijke Game & Watch-systemen die in 1980 voor het eerst werden uitgebracht. Het oorspronkelijke handheld-apparaat bevatte een game en kon ook als horloge worden gebruikt. De oorspronkelijke Game & Watch-serie is wereldwijd meer dan 43 miljoen keer verkocht.

Game & Watch: Super Mario Bros. beschikt over een moderne richtingsknop. Game & Watch: Super Mario Bros. bevat naast de klassieke games Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels (in Japan uitgebracht als Super Mario Bros. 2) en een speciale versie van Ball met een Mario-sausje, een klok met 35 geheimpjes om te ontdekken, inclusief enkele gastoptredens van Mario’s vrienden en vijanden. Game & Watch: Super Mario Bros. wordt op 13 november uitgebracht.

Toen de Game & Watch-serie zijn 30-jarig jubileum vierde introduceerde Nintendo een speciale, gelimiteerde versie van de eerste game: Ball. Het doel in deze game was om twee ballen in de lucht te houden en had slechts twee knoppen om je hierbij te helpen.

1 Reactie

  1. Bol.com heeft de prijs aangepast van €129 naar €59,99. Ik heb gisteren een pre order gedaan en daarna direct gewezen op de prijs, zojuist heeft er een aanpassing plaatsgevonden.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*