.

Fortnite Season 7 – Week 6 Challenges: verdien extra XP en Battle Stars

Gaming

Er is weer een nieuwe donderdag aangebroken en dat betekent dat de challenges van Fortnite Season 7, week 6 beschikbaar zijn gemaakt door Epic Games. In week 6 staan er zeven challenges op spelers te wachten. Van deze challenge zijn er drie gratis speelbaar, terwijl de overige vier exclusief beschikbaar zijn voor Battle Pass-bezitters. Om extra XP te ontgrendelen moet je vier van de zeven challenges succesvol afronden. De opdrachten blijven tot het einde van Fortnite seizoen 7 beschikbaar.

Fortnite Season 7, week 6 challenges

Gratis

 • Zoek munitieboxen op zeven locaties – 5 Battle Stars
  Dit is een eenvoudige challenge om te voltooien. Het enige wat je hoeft te doen is een munitiebox te openen op zeven verschillende benoemde locaties. Je kunt ze bijna overal vinden.
 • Zoek zeven Chilly Gnomes – 5 Battle Stars
  In week 6 moeten spelers weer een zoektocht beginnen naar verschillende kabouters. Gebruik deze gids om de locaties te Chilly Gnomes te vinden.
 • Elimineer drie tegenstanders in Lucky Landing of Tilted Towers – 10 Battle stars
  Het enige wat je hoeft te doen om deze challenge te voltooien is drie tegenstanders te elimineren in Lucky Landing of Tilted Towers. De opdracht hoeft niet in één ronde te worden voltooid, waardoor dit weinig moeite zal kosten.

Battle Pass

 • Stage 1: Bezoek Polar Peak en Tilted Towers in dezelfde ronde – 5 Battle Stars
  Het eerste deel van deze opdracht bestaat uit het bezoeken van Polar Peak en Tilted Towers in dezelfde ronde. Het is nog onbekend wat de overige twee opdrachten zijn.
 • Verplaats een Ice Puck meer dan 150 meter met een enkele worp – 5 Battle Stars
  Voeg de Ice Puck toe aan je uitrusting en probeer de puck meer dan 150 meter te verplaatsen met een enkele worp. Gebruik deze gids als het je niet lukt op eigen kracht.
 • Stage 1: Breng tegenstanders 200 schade toe met een SMG – 10 Battle Stars
  Deel 1 van deze opdracht bestaat uit het toebrengen van 200 schade aan tegenstanders met een SMG.
 • Breng 5 tegenstanders schade toe met verschillende wapens in een enkele ronde – 10 Battle Stars
  Dit is een vrij pittige opdracht, omdat je vijf tegenstanders moet raken met vijf verschillende wapens en dat allemaal in een enkele ronde. Eén punt van schade is gelukkig genoeg om een deel van de opdracht te voltooien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren