.

Fortnite-challenge: verplaats de Ice Puck 150 meter met een enkele worp

Gaming

De Fortnite-challenges van seizoen 7, week 6 zijn sinds donderdag beschikbaar en een van de opdrachten is om de Ice Puck 150 meter te verplaatsen met een enkele worp. Je zou denken dat je dit het best zou kunnen doen op een lange baan van ijs, maar in Fortnite is het eenvoudiger om de puck van een hoge berg te gooien.

Om de Ice Puck te ontgrendelen, moet je echter eerst tier 28 van de Battle Pass bereiken. Net als bij andere items zorgt het activeren van het emote-menu ervoor dat de speler de puck gooit. In tegenstelling tot een echte hockeypuck is de Ice Puck bedekt met een dunne laag ijs, zodat het uit zichzelf wegglijdt. Spelers moeten desondanks opletten dat ze puck niet in contact laten komen met sneeuw of water.

Het is daarom verstandig om de hoogste berg in Fortnite op te zoeken: Polar Peak. Spelers moeten proberen op de hoogste en meest noordelijke rand te bereiken. Vanaf daar gooi je de Ice Puck naar het noorden, richting het bevroren meer. Het kan even duren, maar de puck moet stuiteren op een heuvel en daarna ontvang je een notificatie met de melding dat de challenge succesvol is afgerond.

Epic Games heeft bekendgemaakt dat het zevende seizoen van Fortnite op 27 februari 2019 ten einde komt. Er is dus nog voldoende tijd om deze en alle overige challenges te voltooien.

1 Reactie

  1. In de lobby kun je hem ook van het eiland afgooien; 151 meter

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren