.

Fortnite Season 7 – Week 1 Challenges: verdien extra XP en Battle Stars

Gaming

Fortnite Season 7 is van start gegaan en dat betekent dat de challenges van week 1 beschikbaar zijn gemaakt om te voltooien. Net als in de voorgaande seizoenen worden de wekelijkse challenges opgedeeld in twee categorieën: drie zijn er gratis te spelen en voor de overige vier moet je in het bezit zijn van een Battle Pass. Naast de standaard challenges zullen er ook progressieve uitdagingen zijn voor het upgraden van bepaalde skins, waaronder de ‘Lynx’-skin die te zien is in de trailer van seizoen 7.

Fortnite-challenges seizoen 7, week 1

Gratis

 • Pak een item van elke zeldzaamheid – 5 Battle Stars
  De eerste uitdaging van Fortnite Season 7 is vrij eenvoudig en het enige wat je hoeft te doen is veel items looten. Als je een wapen of voorwerp tegenkomen met een hogere zeldzaamheid, overweeg dan om deze kortstondig te laten vallen en het zeldzame wapen/voorwerp op te pakken om daarna weer terug te wisselen.
 • Dans op zeven verschillende verboden locaties – 5 Battle Stars
  Zoals de titel al aangeeft zijn er op de kaart zeven verboden locaties te vinden. In seizoen 3 zagen we een soortgelijke challenge en het is de bedoeling dat je zoekt naar borden met een waarschuwing dat het niet is toegestaan om te dansen. Je zult naast deze borden moeten dansen. In deze gids zie je een kaart met de zeven locaties.
 • Speel 5 wedstrijden met minsten één eliminatie – 10 Battle Stars
  In vijf wedstrijden moet je minimaal één tegenstander elimineren. Je voortgang wordt pas meegenomen totdat je zelf wint of wordt geëlimineerd.

Battle Pass

 • Stage 1: Dans in een cirkel van RV’s (campers)
  Dit is de enige gloednieuwe challenge in de eerste reeks wekelijkse challenges van Fortnite Season 7. Je moet naar het zuiden van Paradise Palms afreizen om de kring van voertuigen te vinden.
 • Breng met headshots 500 schade toe aan tegenstanders
  Deze challenge hebben we in de voorgaande seizoenen ook al meerdere voorbij zien komen. Gebruik voor deze opdracht wapens die veel schade aanrichten, zoals snipers en Assault Rfiles. Als je een nietsvermoedende vijand vindt, neem dan wat extra tijd om op het hoofd te richten.
 • Stage 1: zoek 5 munitieboxen in één ronde – 10 Battle Stars
  Het eerste deel van deze challenge bestaat uit het vinden van vijf munitieboxen in een enkele ronde.
  Probeer daarom niet direct de strijd aan te gaan met tegenstanders, zodat je op je gemak de verschillende munitieboxen kan vinden.
 • Elimineer tegenstanders op 5 verschillende benoemde locaties – 10 Battle Stars
  De laatste uitdaging voor week 1 zal niet voor veel problemen moeten zorgen. We verwachten dat je deze challenge zal voltooien op een natuurlijke manier. Een tip is om in de buurt van Greasy Grove te beginnen, omdat er veel andere locaties in de buurt zijn, zodat je snel van plek kan veranderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren