.

Fortnite-challenge: zeven locaties waar je niet mag dansen

Gaming

Fortnite Season 7 is op donderdag 6 van start gegaan en er staan daardoor ook weer een aantal nieuwe challenges klaar om te voltooien. Een van de gratis te spelen opdrachten heeft als doel om te dansen op zeven verschillende verboden locaties. Deze locaties zijn te herkennen aan een bod waarop wordt aangegeven dat je niet mag dansen. In deze gids tonen we je de locaties waar het verboden is om te dansen.

De challenges zijn nog maar enkele uren beschikbaar, waardoor het kan zijn dat er nog meer verboden locaties op de nieuwe map zijn te vinden, echter zijn dit er al voldoende om de challenge te voltooien. Het enige wat je hoeft te doen is je dans emote te gebruiken naast het bord. Zorg ervoor dat je dit op zeven verschillende locaties, want het herhalen van dezelfde plek werkt niet.

De locaties van de borden | Via FortniteIntel

Het is bovendien belangrijk om een wedstrijd te voltooien door te winnen of zelf geëlimineerd te worden. Als je de game vroegtijdig afsluit kan de voortgang verloren gaan.

Na het voltooien van deze challenge kun je aan de slag met de overige opdrachten van de eerste week.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren