.

Fortnite Season 7-challenge (week 4): de locaties van de letters N, O, M, S

Gaming

De vierde week van Fortnite Season 7 is van start gegaan en dat betekent dat er weer nieuwe challenges beschikbaar zijn. Deze week kunnen spelers 10 Battle Stars verdienen door vier verschillende letters in de wereld te vinden. In de game worden de namen van de locaties aangegeven, maar je kan ook deze gids gebruiken om direct naar de juiste plek af te reizen.

De zoektocht naar letters

Spelers kunnen de letter ‘N’ onder een bevroren meer vinden. Je moet hiervoor afreizen naar C7 op de kaart, waar een aantal zwarte vloerpanelen in het midden zijn te zien. Gebruik je Pickaxe, vernietig de panelen en je valt in het gebied waar de letter kan worden gevonden. De tweede letter is de ‘O’, welke in Pleasant Park kan worden gevonden. Reis af naar de locatie B4 en ga zoek het huis. Links van de poort zul je de letter vinden in de hoek.

Daarna is de letter ‘M’ aan de beurt. Deze letter is eenvoudig te vinden in Dusty Divot, omdat de letter zich bevindt in het midden van het bos, positie G6. In de linkerbovenhoek zijn een aantal metalen containers en kleine witte gebouwen te zien. Open de deur en je zult zien dat de ‘M’ in de hoek van de kamer staat te wachten. De ‘S’ is de laatste letter en bevindt zich in Wailing Woods, positie I3. In het centrale punt van het labyrint staat een houten hut met het bordje ‘Leave’. Ga naar binnen en zoek de kamer met oude computers. Er is een kleinere ruimte waar je de ‘S’ kan vinden.

Je hebt de challenge afgerond wanneer je het woord ‘NOMS’ kan spellen. Het voltooien van de challenge levert je 10 Battle Stars op. Daarnaast kun je nog aan de slag met de challenges van het 14 Days of Fortnite-evenement.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren