.

Fortnite-challenge: zoek zes ganzennesten in de buurt van water

Gaming

De zesde dag van het 14 Days of Fortnite-evenement is aangebroken en dat betekent dat er ook een nieuwe challenge beschikbaar is. De challenge ‘search waterside goose nest’ is een eerbetoon aan de songtekst van het kerstlied ‘Twelve Days of Christmas’. Zoals de titel al aangeeft moeten spelers speuren naar ganzennesten in de buurt van water en deze zijn ruimschoots beschikbaar.

Spelers hoeven in totaal slechts zes nesten te vinden en je kan kiezen uit nagenoeg alle regio’s op de kaart. Door interactie met het nest kunnen spelers de opdracht afronden. Het is niet nodig om ze alle zes in één wedstrijd te verzamelen, echter lijkt dat gezien het aanbod geen onmogelijke taak. Op de onderstaande kaart kun je de locaties van de verschillende ganzennesten zien.

Locaties ganzennesten | Via GNA Community

Vergeet na het voltooien van de challenge niet om de ronde uit te spelen door te winnen of dood te gaan. Het vroegtijdig verlaten van een wedstrijd zorgt ervoor dat de voortgang niet wordt meegenomen. Zodra er zes nesten zijn gevonden, ontgrendel je het laadscherm ‘Crackshot Special’.

Er resteren nog slechts acht challenges voordat het 14 Days of Fortnite ten einde komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren