.

Fortnite-challenge: locaties van RV’s, Metal Turtle en Submarine

Gaming

Epic Games heeft Fortnite Season 7 gelanceerd en spelers kunnen daardoor ook weer aan de slag met zeven nieuwe challenges. Een van de opdrachten bestaat uit drie stages, waarbij spelers eerst moeten dansen in een cirkel van RV’s. In deze gids tonen we je de locaties van de ‘crown of RV’s’, ‘Metal Turtle’ en de ‘Submarine’. Vergeet niet om de ronde af te maken door te winnen of geëlimineerd te worden, anders wordt de voortgang niet meegenomen.

  • Stage 1: Dans in een cirkel van RV’s (campers) en auto’s
    De ‘kroon’van RV’s is te vinden in de woestijn ten zuiden van Paradise Palms. Reis vanuit de Battle Bus af naar deze locatie en ga in het midden staan en voer een dans emote uit.
  • Stage 2: Dans bovenop een Metal Turtle
    De metalen schildpad is te vinden in het oostelijke deel van de map, net ten noorden van Lonely Lodge. Om Stage 3 te ontgrendelen dans je bovenop de enorme schildpad.
  • Stage 3: Dans bovenop een Submarine
    Ten slotte moeten spelers naar het nieuwe winterse gebied gaan, in het zuidwesten van de kaart. De onderzeeër hangt aan de rand van de ijsberg, in plaats van in het water. Voor Stage 3 is het opnieuw verstandig om deze locatie vanuit de Battle Bus op te zoeken, omdat het makkelijker zal zijn om er bovenop te landen, zodat je zelf niets hoeft te bouwen. Als je op deze laatste locatie hebt gedanst, heb je deze challenge succesvol afgerond.

Na het voltooien van deze challenge kun je aan de slag met de overige opdrachten van de eerste week.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren