FIFA 16 demo verschijnt op dinsdag 8 september

Gaming

Fans van de FIFA serie kunnen binnenkort hun hart weer ophalen met FIFA 16, de nieuwste soccergame van Electronic Arts. EA Sports kondigde namelijk recentelijk aan dat de FIFA 16 demo op dinsdag 8 september wordt uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation 4, PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Vanaf 22 september ligt de volledige game in de winkels.

In de aankomende FIFA 16 demo kun je met 10 van de beste clubteams spelen en twee vrouwenteams, waaronder de selectie van de Verenigde Staten, die onlangs het wereldkampioenschap wonnen.

[sc:inpost-tekst ]

Wat kunnen we morgen verwachten van FIFA 16?

 • Kick-Off: start gelijk een wedstrijd. Wanneer je FIFA 16 voor het eerst start op de PC, Xbox of PlayStation 4 begin je met El Clasico, Real Madrid thuis tegen FC Barcelona.
 • FIFA Ultimate Team Draft: ervaar een volledig nieuwe manier van spelen. Maak de juist beslissen tijdens het opbouwen van je team, en neem ze daarna het veld op voor een offline match.
 • FIFA Trainer: iedereen kan concurreren op een hoger niveau in FIFA 16. Check daarom FIFA Trainer, een nieuw contextueel trainingssysteem, voor enkele handige tips tijdens het spelen van Kick Off of FUT Draft.
 • Nieuwe Skill Games: tijdens het laden van een wedstrijd kun je 1 van de zes nieuwe skill games proberen.
 • Bundesliga Presentatie: kijk je altijd naar de Bundesliga en ben je van plan om de competitie ook te gaan spelen in FIFA 16, dan is het goed om te weten dat de gehele Bundesliga presentatie ook in de game is verwerkt. Om dit te ervaren start je een wedstrijd met Borussia Dortmund tegen het thuisspelende Borussia Mönchengladbach.

Update: het FIFA 16 demo is inmiddels beschikbaar. 

[sc:adsense-tekst ]

4 Reacties

 1. Hoelaat is de demo beschikbaar morgen gewoon van af 00:00 ’s nachts(van maandag op dinsdag) of ergens op de dag.

  Reageer
  • Doorgaans ergens op de dag.

   Reageer
   • Als je een nieuw account aanmaakt met een psn profiel uit niew zeeland kun hem nu al downloaden

    Reageer
    • ook op xbox one? dat je het account overzet?

     Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*