FIFA 16 demo nu beschikbaar voor Xbox en PlayStation

Gaming

Gisteren schreven we al dat de lang verwachte FIFA 16 demo van EA Sport op dinsdag 8 september in Nederland zou worden uitgebracht, en inmiddels kan de demo worden gedownload op de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC.

FIFA 16 demo download

In de demo kun je deelnemen aan vriendschappelijke wedstrijden, de nieuwe skill games uitproberen en bekend worden met de nieuwe FIFA Trainer modus. De game laat je spelen met Barcelona, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Chelsea, Internet, Milan, Manchester City, Paris Saint-German, Real Madrid CF, River Plate en de Seattle Sounders. Daarnaast kun je in FIFA16 ook voor het eerst met vrouwen spelen, de teams van Duitsland en de Verenigde Staten zijn speelbaar in de demo.

[sc:inpost-tekst ]

De vriendschappelijke wedstrijden worden gespeeld in het Borussia-Park, CenturyLink Field en het Santiago Bernabeu van Real Madrid.

fifa-16-already-way

FIFA 16 biedt de nodige verbeteringen zoals een slimmer middenfeld, slimmere medespelers, een nieuwe voorzetmechanisme en andere upgrades om ervoor te zorgen dat jij van FIFA 15 naar FIFA 16 overstapt. Heb je de FIFA 16 demo al gespeeld? Laat je ervaringen achter in de reacties.

Update: de demo voor de PC blijkt nog niet beschikbaar te zijn.

De volledige versie van FIFA 16 wordt op 24 september uitgebracht voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en de PC. Plaats nu een pre-order voor FIFA 16 en ontvang de volgende extra’s:

 • 4 weken gratis Voetbal international
 • Het volledige FIFA 16 spel
 • 15 FIFA Ultimate Team Goud-pakketten15 weken 1 pakket per weeg
 • Voor €15 aan FUT Goud-pakketten
 • Vreugdedans “KO”
 • Vreugdedans “Bailandorobot”

Het gehele FIFA 16 pre-order pakket is nu bij Bol.com beschikbaar voor €59,99.

6 Reacties

 1. Ps3 helaas ook nog niet

  Reageer
 2. Het lijkt net of dat ik FIFA 15 speel, amper vooruitgang op de xbox 360 🙁
  Ik sla een jaartje over!

  Reageer
 3. Op origin nog geen demo

  Reageer
 4. Nope op de PC nog niks heur

  Reageer
 5. Op de One nog niks hoor

  Reageer
 6. Nope, de demo is momenteel enkel op PS te downloaden.

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*