PlayStation 4-versie Red Dead Redemption 2 krijgt exclusieve content

Gaming

Rockstar Games en Sony onthulden deze week een Red Dead Redemption 2-bundel in combinatie met een PlayStation 4 of PS4 Pro, maar persafbeeldingen van de bundels verklappen nog meer details over de game. Op de achterkant van de PlayStation 4 Pro-verpakking is namelijk te zien dat de game maar liefst 105 GB aan opslagruimte in beslag neemt. Het is overigens niet de eerste game die meer dan 100GB vereist, want die titel is in handen van Call of Duty: Infinite Warfare.

Red Dead Redemption 2

Het is niet duidelijk of de versie voor de PS4 Slim evenveel opslagruimte vereist. Red Dead Redemption 2 draait op de PlayStation 4 Pro namelijk op een hogere resolutie, waardoor de bestanden doorgaans ook een stuk groter zijn. De PS4 Slim-bundel wordt geleverd met een harde schijf van 500GB, waardoor de game meer dan 20 procent van de ruimte in beslag neemt, terwijl we nog niet eens rekening hebben gehouden met het besturingssysteem van de console.

Eerder deze week maakte Rockstar Games ook bekend dat de online multiplayer in november zal verschijnen als een publieke bèta. Iedereen die de game koopt krijgt toegang tot de multiplayer. De ontwikkelaar wil spelers de kans geven om de game uitgebreid te leren kennen voordat ze zich storten in de multiplayer.

Op de doos is te zien dat Red Dead Online ondersteuning zal bieden voor 2 tot 32 spelers. PlayStation 4-gebruikers zullen bovendien tijdelijke exclusieve online content ontvangen. Deze content verschijnt een maand later voor de Xbox One. De PlayStation 4 Pro-bundel is nu beschikbaar voor pre-order bij Bol.com en NedGame.

Red Dead Redemption 2 wordt op 26 oktober uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast gaan er geruchten dat er wordt gewerkt aan een pc-versie, echter zullen we daar vermoedelijk nog geruime tijd op moeten wachten. Pre-orders zijn beschikbaar bij Bol.comMediaMarktWehkamp en NedGame voor Red Dead Redemption 2, de Special Edition en de Ultimate Edition. Verder wordt er nog een Collector’s Box aangeboden zonder game.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*