.

Eerste items van Fortnite Season 7 Battle Pass getoond

Gaming

Een recente App Store-update heeft drie nieuwe Battle Pass-skins van Fortnite Season 7 onthuld. In de Verenigde Staten hebben iOS-gebruikers een update gezien in de categorie Games, waar drie skins worden getoond die lijken op de mysterieuze personages van de laatste teasers voor Fortnite Season 7.

Fortnite Season 7 Battle Pass

Aan de linker- en rechterkant lijken zich ook nog twee skins te bevinden, maar helaas kunnen we niet zien om welke personages het gaat. Verder gaan er nog geruchten over een nieuwe Creative Mode voor het nieuwe seizoen, waarmee spelers hun eigen Battle Royale-wedstrijden kunnen organiseren. Over deze nieuwe modus krijgen we vermoedelijk tijdens The Game Awards 2018 meer te horen. De show zal deze week plaatsvinden in de nacht van donderdag op vrijdag om 2:30 Nederlandse tijd.

Fortnite Season 7 gaat op donderdag 6 december van start. Epic Games bevestigde afgelopen dinsdag op Twitter de startdatum van het nieuwe seizoen en een teaser lijkt te wijzen op een vernieuwde map met sneeuw en ijs. Het zesde seizoen is op 4 december ten einde gekomen en dat betekent dat spelers slechts twee dagen hoeven te wachten op nieuwe items, locaties en challenges.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren