.

Fortnite Season 7 gaat op 6 december van start met winterthema

Gaming

Fortnite Season 7 gaat op donderdag 6 december van start. Epic Games bevestigde op Twitter de startdatum van het nieuwe seizoen en een teaser lijkt te wijzen op een vernieuwde map met sneeuw en ijs. Het zesde seizoen is vandaag, 4 december ten einde gekomen en dat betekent dat spelers slechts twee dagen hoeven te wachten op nieuwe items, locaties en challenges.

Fortnite seizoen 7

De kans is aanwezig dat er ook weer nieuwe minigames aan de wereld worden toegevoegd, zoals dat eerder gebeurde met kleiduivenschieten en golfen. Het is nog niet exact duidelijk hoe laat het zevende seizoen begint, maar doorgaans worden de veranderingen rond 10:00 Nederlandse tijd doorgevoerd.

“Een bitter ijs verspreidt zich, 3 dagen tot Season 7”, leest een tweet van het officiële Fortnite-account waarin wordt bevestigd dat Fortnite Season 7 een winterthema krijgt met ijs en sneeuw. De afbeelding suggereert dat spelers ook kunnen snowboarden. Bovendien zijn er momenteel al verschillende aanwijzingen dat Fortnite-spelers een koude periode tegemoet gaan. Er is aan de horizon ten zuiden van de map een sneeuwstorm te zien en deze is in de loop van de tijd aanzienlijk gegroeid en de skin van de Hunting Party suggereerde ook dat er sneeuw op komst zou zijn.

Dataminers heb ook nieuwe bestanden in de recente updates ontdekt, waaronder geluiden zoals het knerpen van sneeuw wanneer je loopt. Op Twitter publiceerde FNBRLeaks schermafbeeldingen van geluidsbestanden voor sneeuwvoetstappen en deze bleken niet overeenkomen te komen met het sneeuwgeluid in Viking Village. Dit alles wijst op de mogelijkheid dat er binnenkort heel veel sneeuw gaat vallen in de wereld van Fortnite. In de bestanden van de game heeft dezelfde dataminer ontdekt dat Tilted Towers vermoedelijk het slachtoffer gaat worden worden van de inkomende ijsberg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren