.

Eerste Pokémon Go Hatchathon van 2019 is een feit

Gaming

Het eerste Pokémon Go-evenement van 2019 is van start gegaan. Op het officiële blog kondigde Niantic de Adventure Sync Hatchathon aan. Het evenement loopt tot en met 15 januari en tijdens deze periode kunnen spelers extra Candy en Stardust verdienen voor het uitbroeden van eieren.

Pokémon Go Adventure Sync Hatchathon

Tijdens de Pokémon Go Adventure Sync Hatchathon kunnen spelers tweemaal de normale hoeveelheid Stardust en Candy verdienen voor ieder uitgekomen ei. Bovendien heb je een grotere kans om 5 en 10 KM eieren te ontvangen door Photo Discs te draaien bij PokéStops. Uit deze eieren kunnen Pokémon als Chansey, Magby en Elkikid komen.

Vergeet niet om Adventure Sync te activeren op je smartphone, zodat iedere stap meetelt voor het uitbroeden van eieren, zelfs wanneer Pokémon Go niet is geopend. Adventure Sync werkt met zowel iOS- als Android-apparaten. Het wordt daardoor niet alleen veel gemakkelijker om eieren uit te broeden, maar ook zal je telefoon een stuk langer meegaan omdat het scherm niet continu hoeft te worden ingeschakeld.

In de tussentijd zal ook de eerste Pokémon Go Community Day van het nieuwe jaar plaatsvinden. Op zaterdag 12 januari kunnen spelers van 11:00 tot 14:00 Nederlandse tijd vaker de tweede generatie Pokémon Totodile vangen. Slaag je erin om de Pokémon te evolueren tot zijn definitieve vorm, dan leer je ook nog een exclusieve move. Daarnaast zul je tijdens de Community Day eieren kunnen laten uitkomen op een kwart van de gebruikelijke afstand, zodat je ongekend veel Stardust en Candy kunt verdienen in combinatie met de actieve bonussen van het Adventure Sync Hatchathon-evenement.

Ten slotte zijn er in januari nieuwe Field Research-taken aan Pokémon Go toegevoegd. Het voltooien van deze opdrachten zal resulteren in een zogeheten Research Breakthrough, waarmee je de kans krijgt om een van de Legendary Pokémon te vangen, waaronder twee nieuwe toevoegingen: Ho-Oh en Lugia. De nieuwe Legendary Pokémon, Heatran, kan tot 15 januari worden gevangen in Raid Battles.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren