EA gaat gratis updates uitbrengen voor PlayStation 5 (PS5) en Xbox Series X

Gaming

EA heeft bekendgemaakt dat verschillende games voor de PlayStation 4 en Xbox One een gratis update krijgen voor de PlayStation 5 en Xbox Series X. De nieuwe consoles van Microsoft en Sony worden in het najaar van 2020 uitgebracht.

Microsoft onthulde eerder dit jaar als de Smart Delivery-functie van Xbox Series X, waarmee Xbox Game Studios-titels kosteloos worden geüpgraded wanneer je overstapt naar de nieuwe console. Smart Delivery is overigens ook beschikbaar voor andere uitgevers, waaronder Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red en het onlangs aankondigde Assassin’s Creed Valhalla van Ubisoft.

Tijdens de presentatie van de meeste recente kwartaalcijfers bevestigde EA dat het gratis upgrades gaat uitbrengen van games die verschijnen voor de huidige generatie consoles. Interessanter is echter dat de uitgever over consoles in meervoud sprak, wat in feite bevestigt dat Sony, net als Microsoft, PS4-spelers toestaat games gratis te upgraden naar de PS5-versie. Sony heeft deze functie nog niet officieel aangekondigd.

“Merk op dat de fasering dit jaar het effect omvat van de erkenning van inkomsten van de games die we lanceren voor de huidige generatie consoles die ook gratis kunnen worden geüpgraded voor de volgende generatie”, zei EA’s Blake Jorgensen tijdens het gesprek.

PlayStation 5 pre-order notificatie

Schrijf je nu in en ontvang een e-mail wanneer de PS5 beschikbaar is voor pre-order, zodat jij de console op de releasedatum ontvangt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren