Call of Duty: Black Ops 4 komt in november, speelt zich af in moderne tijd

Gaming

Activision heeft officieel nog niks aangekondigd, maar volgens een nieuw gerucht zal de volgende Call of Duty-game door Treyarch worden ontwikkeld en in november worden uitgebracht. Marcus Sellars, een insider van de industrie, claimt dat het gaat om Call of Duty: Black Ops 4 en het zal bovendien ook de eerste game zijn in de serie die verschijnt voor de Nintendo Switch.

Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 zal zich naar verluidt afspelen in de moderne tijd met ‘boots on the ground’-gameplay. Gamers hoeven zich op basis van het gerucht geen zorgen te maken dat de serie weer jetpacks of wallrunning gaat herintroduceren. Hoe serieus we het gerucht moeten nemen is nog even de vraag, want Sellars heeft in het verleden een aantal aankondigingen correct voorspeld, maar andere van zijn vermeende claims zijn niet uitgekomen.

“COD 2018 is Black Ops 4 en komt naar de PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Het speelt zich af in de moderne tijd en met de laarzen op de grond. De Switch-versie ondersteunt DLC, HD Rumble en bewegingscontrollers. De Switch-versie is in ontwikkeling bij een studio die bekend is met COD-games”, aldus Stellar op Twitter.

Na Call of Duty: WWII zou het logisch zijn dat de volgende Call of Duty: Black Ops 4 zich weer afspeelt in de huidige tijd. Daarnaast ligt een Nintendo Switch-versie ook voor de hand vanwege het succes van de console. Call of Duty: Black Ops II was de laatste game in de serie die voor een console van Nintendo verscheen. De Switch-versie is in ontwikkeling bij een studio die bekend is met COD-spellen en de game krijgt ondersteuning voor DLC, HD Rumble en bewegingscontrollers.

Eerder bevestigde de stemacteur van Black Ops-personage Frank Woods in gesprek met een fan op Twitter dat Black Ops 4 op komst is en niet veel later onthulde een vacature van Treyarch dat de volgende Call of Duty-game zich in moderne tijden zal afspelen. Dit bewijs sluit goed aan bij de details die door Sellars zijn gedeeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*