.

Apple lost verschillende problemen op met iOS 11.0.3

Besturingssystemen

Apple heeft afgelopen woensdag iOS 11.0.3 uitgebracht, de derde officiele update voor het nieuwe iOS 11 besturingssysteem. Het betreft opnieuw een kleine update om enkele problemen op te lossen en komt slechts een week nadat iOS 11.0.2 werd vrijgegeven. De update moet er onder andere voor zorgen dat er niet langer een krakend geluid komt uit de oorspreker van de iPhone 8.

iOS 11.0.3 nu beschikbaar

Gebruikers kunnen de iOS 11.0.3-update draadloos installeren door in het instellingenmenu het submenu algemeen te openen en de optie software-update selecteren. Daarnaast kan de update ook via iTunes worden geïnstalleerd, waarbij je geen extra ruimte nodig hebt om de update eerst te downloaden naar je apparaat.

De update verhelpt bugs en problemen die zijn ontdekt sinds de release van iOS 11.0.2. Volgens de notities van Apple lost de update problemen op met betrekking tot haptische feedback en het touchscreen.

  • Verhelpt een probleem waarbij audio en haptische feedback niet zou werken op sommige iPhone 7- en iPhone 7 Plus-apparaten.
  • Verhelpt een probleem waarbij het touchscreen van de iPhone 6s niet reageert op touch-invoer omdat ze niet met echte Apple-onderdelen zijn gerepareerd.

Apple introduceerde met iOS 11 een nieuw vergrendelscherm, een aanpasbaar Control Center, een meer natuurlijke Siri-stem, een vernieuwde App Store, nieuwe HEVC- en HEIF-codecs voor betere foto- en video-efficiënte en een volledig vernieuwde interface voor iPad met bestandsbeheer.

1 Reactie

  1. Kan apps niet openen na iOS 11.0.3. Apps worden niet geupdated….. 🙁

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren