.

Cases uitgelekt van Samsung Galaxy S IV

Samsung

galaxy s4We hoeven naar verluidt nog meer een aantal weekjes te wachten totdat Samsung de Galaxy S IV zal gaan aankondigen, maar tot die tijd zal de geruchten molen nog volop blijven draaien. Eerder deze week melden we al dat de Exynos 5 Octa waarschijnlijk niet zal zijn te vinden in de Galaxy S4, in plaats daarvan zou Samsung hebben gekozen voor de Qualcomm Snapdragon 600.

Vandaag is het de beurt aan de gebruikelijke gelekte hoesjes van Chinese leveranciers die zijn verschenen op de website van de Britse retailer MobileFun. De afbeeldingen zouden afkomstig zijn van een “betrouwbare” leverancier uit China en het ontwerp lijkt erop te duiden dat de vormfactor van de Galaxy S4 opnieuw gaat veranderen.

Op de achterkant is een opening te zien voor de camera met daarnaast drie kleinere openingen: de linker is waarschijnlijk bedoeld voor de LED flitser en aan de rechterkant vinden we de opening voor de speakers. MobileFun zegt dat het formaat rond de 4,99 tot 5-inch zal liggen, de geruchten die eerder al verschenen wezen ook in deze richting.

Aan de bovenkant is een aansluiting te vinden voor de koptelefoon, slot om de telefoon te vergrendelen, volume knoppen aan de zijkant en een microUSB poort aan de onderkant om de telefoon op te laden. Daarnaast is er ook een klein gaatje te vinden naast de microUSB poort voor de microfoon.

We zullen moeten afwachten of de covers daadwerkelijk zijn gemaakt voor de Galaxy S4 of dat het een goedkope manier is om publiciteit te vergaren. In het verleden publiceerde MobileFun al een aantal foto’s van het ontwerp van de iPhone 5, echter bleken deze totaal niet overeen te komen met het uiteindelijk ontwerp. Het is dan ook het best om deze foto’s met het gebruikelijke korreltje zou te nemen.

Op 14 maart zal Samsung de Galaxy S IV voor het eerst aan de wereld tonen, tot dat moment zit er voor ons niks anders op dan speculeren over het nieuwe Android vlaggenschip.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren