LG G2 met Android 5.0 Lollipop update te zien in video

LG

LG G2 MiniEerder vandaag toonden we je al een video van de HTC One (M7) met de Android 5.0 Lollipop, maar ook de overige fabrikanten zijn op de achtergrond hard bezig met het updaten van hun Android producten. In deze nieuwe video zien we namelijk dat LG in Korea inmiddels ook is begonnen met de uitrol van de Android 5.0 voor de LG G2. De LG G2 krijgt na de installatie dezelfde interface van de LG G3.

In de video wordt het nieuwe multitask menu getoond waarin nu alle openstaande apps en Chrome tabbladen zijn te zien. Daarnaast zien we dat LG op de LG G2 er ook voor heeft gekozen om vast te blijven houden aan de eigen navigatieknoppen, die er in onze ogen in vergelijking met Lollipop wat gedateerd uitzien. De overige grafische elementen van LG’s eigen interface zien er gelukkig wel fris en modern uit.

Naast de nieuwe interface van de LG G2 zijn ook alle gebruikelijke nieuwe features te zien van Android 5.0 Lollipop, waaronder notificaties op het lockscreeen, de nieuwe animaties van het Material Design en daarnaast hebben we nog de overstap van Dalvik naar Android Runtime (ART) voor betere prestaties en een langere accuduur.

Wanneer de Android 5.0 Lollipop update voor de in Nederland uitgebracht LG G2 verschijnt is nog onduidelijk. De firmware voor de Koreaanse versie is al enige tijd geleden gelekt, helaas werkt de software echter niet op de Europese variant, probeer dit dan ook vooral niet uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*