Video toont HTC One M7 met Android 5.0 en Sense 6.0

HTC

htc m4De Android 5.0 Lollipop update voor de HTC One (M8) verschijnt mogelijk al deze week, maar het Taiwanese bedrijf heeft ook nog een update in ontwikkeling voor de HTC One (M7). Op YouTube is er in het afgelopen weekend een video gepubliceerd waarin de Android 5.0 update draaiend is te zien op HTC One (M7) in combinatie met Sense 6.0, HTC’s eigen interface.

In de video zie je hoe het nieuwe multitask menu eruit ziet op de HTC One (M7) en hoe je door op het kruisje te klikken de apps weer uit het overzicht kan verwijderen. Een andere nieuwigheid aan dit overzicht is dat tabbladen van Chrome nu ook in dit overzicht worden weergegeven, apps en tabbladen kunnen straks afzonderlijk van elkaar worden geselecteerd in het nieuwe multitask menu.

Door met twee vingers naar beneden te vegen open je het quick-settings menu dat in Android 5.0 Lollipop volledig op de schop is gegaan. Daarnaast zijn alle gebruikelijke Lollipop features aanwezig zoals notificaties op het lockscreen, nieuwe animaties, het Material Design en onder de motorkap heeft Dalvik-Runtime plaats moeten maken voor het snellere en efficiëntere Android-Runtime (ART).

HTC beloofde aan gebruikers in juni van vorig jaar dat de Android 5.0 update binnen 90 dagen na de uiteindelijke versie zou worden uitgebracht. Het bedrijf heeft daardoor nog tot begin februari om de update uit te rollen voor de HTC One (M7) en HTC One (M8), maar dat lijkt geen probleem te hoeven worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*