HTC en Under Armour kondigen UA HealthBox aan

Wearables

Vorig jaar werd de samenwerking tussen HTC en Under Armour al aangekondigd, maar sindsdien is het relatief stil gebleven. Tot vandaag, want beide bedrijven hebben vandaag de UA HealthBox aangekondigd, een volledig fitness-systeem dat is ontworpen om te meten, monitoren en managen van fitness, slaap, activiteit en voeding.

Under Armour HealthBox

De UA HealthBox bestaat uit in totaal drie apparaten: een fitnesstracker genaamd UA Band, de UA Heart Rate hartslagmeter en de slimme personenweegschaal UA Scale. Volgens HTC bevat de HealthBox alles wat je als consument nodig bent om je gezondheid en conditie te verbeteren.

Laten we beginnen met de UA Band fitnesstracker die ontworpen is om altijd te worden gedragen. De UA Band meet al je activiteiten, je slaap en trainingen, en is voorzien van een discreet verborgen scherm, een geavanceerde training modus en een LED voor de weergave van de hartslag in combinatie met een UA Heart Rate borstband.

De UA Heart Rate bestaat uit een borstband met een verwijderbare sensor die je hartslag meet. Ook wordt er gesproken over een innovatieve “micro-snap” technologie waardoor je de band bijna niet opmerkt tijdens het sporten.

Het laatste product uit de UA HealthBox is de UA Scale weegschaal. Deze personenweegschaal heeft een stijlvol rond ontwerp gekregen, een LED-scherm en beschikt ook over Wi-Fi connectiviteit. Naast het meten van het gewicht is de UA Scale ook in staat om het vetpercentage te meten. De weegschaal biedt ondersteuning voor acht personen met elk hun eigen profiel.

Alle producten uit de UA HealthBox kunnen worden verbonden met een Android of iOS apparaat via de Under Armour Record-app, die beschikbaar is via de Play Store en App Store.

De UA HealthBox gaat 400 dollar kosten en is vanaf 22 januari beschikbaar in de Verenigde Staten. Wanneer de set naar de rest wereld komt is momenteel nog onduidelijk.

[sc:adsense-tekst ]

1 Reactie

  1. Kan niet wachten totdat deze te koop is in Nederland,

    hoor er goede verhalen over..
    GO UNDER ARMOUR

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*