LEGO 10273 Haunted House kopen? Vanaf vannacht beschikbaar voor VIP-leden

Gaming Toys

LEGO 10273 Haunted House is de nieuwste set in de Fairground Collection (Creator Expert) en vanaf 20 mei om 00:00 is de set beschikbaar voor VIP-leden. De set verschijnt exclusief in de LEGO Shop en heeft een prijskaartje van €229,99. Lezers uit België kunnen het spookhuis hier bestellen. Een VIP-account is gratis te registreren en geeft je direct 5% van aankoopbedrag als korting op je volgende aankoop of je kan een van de verschillende cadeaus uitkiezen.

LEGO 10273 Haunted House

Het bouwwerk bestaat uit 3231 stenen en richt zicht op LEGO-fans van 18 jaar en ouder. LEGO 10273 Haunted House doet qua stijl en attractie erg denken aan de Tower of Terror uit de Disney-parken. De door spoken geteisterde woning is echter geïnspireerd door Manor Von Barron, de thuisbasis van Samuel Von Barron – een personage uit het LEGO Adventurers-thema.

Het interieur van de spookhuisattractie, die de link naar LEGO Adventurers voortzet, bevat de uitgebreide collectie gestolen artefacten van Von Barron die verwijzen naar klassieke sets, zoals het orgel van Catarino en de Orb van OGEL. LEGO 10273 Haunted House kan worden opengeklapt, waardoor je de binnenkant eenvoudig kunt bekijken. Hier ontdek je een werkende vrije val-attractie en automatische deuren boven op de toren.

LEGO 10273 Haunted House kan ook worden gecombineerd met LEGO Powered Up-onderdelen, zodat je de lift met de Powered Up-app kunt bedienen. Voor deze functie heb je de volgende onderdelen nodig (alleen verkrijgbaar in de LEGO Shop): LEGO Powered Up 88009 Hub voor €49,99 en LEGO Powered Up 88008 Medium positiemotor (2x) voor €16,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren