Samsung The Frame (43LS03/55LS03) deal van de dag bij iBood

Televisies

De Samsung The Frame TV-modellen zijn de komende 24 uur scherp geprijsd bij iBood. Alleen vandaag kost de 43-inch The Frame (43LS03) €799,99 en het 55-model (55LS03) heeft een prijs van €1099,95. Elders online worden de televisies voor respectievelijk €1099,- en €1399,- aangeboden, oftewel een korting van enkele honderden euro’s. Bovendien zijn het modellen voor de Benelux, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over garantie en reparaties. Samsung komt gewoon bij je aan de deur.

Samsung The Frame

The Frame is unieke serie van Samsung die naadloos opgaat in je interieur. Samsung levert de televisie met een One Connect en de vernieuwde Invisible Cable, waardoor je geen kabel naar de televisie ziet lopen. In combinatie met het platte ontwerp, de stijlvolle lijst en de No Gap muurbeugel hangt de tv als een schilderij aan de muur. Wil je de televisie ook daadwerkelijk als een schilderij gebruiken, kies dan voor de Art-modus om nooit een zwart scherm in de kamer te zien, maar 1 van de 100 beschikbare kunstwerken. Gebruikers kunnen ook een abonnement nemen op de Art Store voor 1000 extra kunstwerken of zelf een foto naar het scherm sturen.

Het lcd-paneel heeft een resolutie van 3840 x 2160 pixels, ook wel beter bekend als 4K of Ultra HD. Er is ondersteuning aanwezig voor HDR en The Fame heeft een Picture Quality Index (PQI) van 2200. Daarnaast zijn alle populaire diensten zoals YouTube, Netflix en meer aanwezig via Samsung’s Smart TV-platform.

Gebruikers van The Frame geven de televisie op Coolblue een 9,2 uit 10 op basis van 48 reviews. De televisie scoort een 9,3 uit 10 op beeldkwaliteit en een volle 10 op vormgeving. Dit is simpelweg de televisie voor jou wanneer je op zoek bent naar iets dat naadloos past in je interieur.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren