Samsung QE65Q60R voor slechts 999 euro bij iBood

Televisies

Ben je op zoek naar een grote televisie voor een scherpe prijs? Bij iBood is de komende 24 uur de Samsung QE65Q60R in de aanbieding voor € 1019,9 inclusief verzendkosten. De goedkoopste aanbieder in Nederland vraagt € 1149,- voor exact hetzelfde model. De verwachte verzenddatum van de televisie is 27 augustus 2019.

Bekijk de Samsung QE65Q60R op iBood

Samsung QE65Q60R

De Samsung QE65Q60R beschikt over een 65-inch lcd-scherm met hdr-ondersteuning en een resolutie van 3840 x 2160, ook wel beter bekend als 4k. Samsung maakt gebruik van een va-paneel en dat zorgt voor een rijk contrast met uitstekende zwartwaarden in vergelijking met ips. De beeldverversing van 100Hz zorgt ervoor dat snelle beelden vloeiend worden weergeven, denk bijvoorbeeld aan F1-auto’s die voorbijkomen of een bal die wordt verplaatst tijdens een voetbalwedstrijd.

Daarnaast zijn alle populaire apps en diensten beschikbaar, waaronder YouTube, Netflix, Videoland, Steam Link, Pathé Thuis en nog heel veel meer. De televisie is ook te koppelen aan het SmartThings-netwerk. Gebruikers kunnen op de televisie informatie ontvangen over andere Samsung-apparaten, zoals koelkasten, wasmachines en Galaxy-smartphones.

Op Kieskeurig heeft de Samsung QE65Q60R een gemiddelde score van 9,0 uit 10 op basis van 83 reviews. Gebruikers zijn vooral te spreken over de beeldkwaliteit, Smart TV-apps, het ontwerp en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren