MediaMarkt Koningsdeals: LG OLED55B8PLA voor slechts 999 euro

Televisies

Ben je op zoek naar een 4k-oled-televisie? Vandaag is je kans, want bij de MediaMarkt is de LG OLED55B8PLA afgeprijsd naar slechts 999 euro. Bij de overige aanbieders in Nederland wordt het scherm aangeboden voor 1379 euro. Er zijn vermoedelijk een beperkt aantal exemplaren beschikbaar, waardoor het verstandig is om zo snel mogelijk een beslissing te maken.

De LG OLED55B8PLA werd in 2018 op de markt gebracht en is daardoor nog geen jaar oud. LG heeft inmiddels een nieuw model uitgebracht, echter is het gebruikte paneel ongewijzigd gebleven. Het enige verschil is de chipset, die beter zou zijn in upscaling, hoewel de verschillen in de praktijk minimaal zijn. Voor deze prijs is dit werkelijk een van de beste televisies die je op dit moment kan kopen.

Gebruikers van de LG OLED55B8PLA geven de televisie op Coolblue een gemiddelde score van 9,5 uit 10 op basis van 20 reviews. De televisie ontvangt zelfs een 10 voor zijn indrukwekkende beeldkwaliteit. Daarnaast krijg je toegang tot alle nieuwe HDR-technieken: Dolby Vision, HDR10 en HLG. Als je de tv met internet verbindt, krijg je toegang tot handige smart functies. Het WebOS besturingssysteem biedt een overzichtelijk menu waarin aangesloten bronnen en apps als YouTube en Netflix samenkomen.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren