LG SK8 Soundbar voor slechts 179 euro bij iBood

Televisies

Op zoek naar een goede sound met een scherpe prijs? De LG SK8 is de komende 24 uur beschikbaar bij iBood beschikbaar voor slechts 179 euro. De goedkoopste aanbieder in Nederland verkoopt de LG SK8 voor 295 euro, oftewel een korting van meer dan 100 euro. Je ontvangt twee jaar garantie en de verwachte verzenddatum van de soundbar is 14 mei 2019.

→ Lees ook: Bestel hier de LG SK8 voor 179 euro

LG SK8

De LG SK8 wordt geleverd met een subwoofer en heeft ondersteuning aan boord voor Dolby Atmos. Dolby Atmos creëert driedimensionale geluidsgolven in de ruimte voor een nog betere audio-beleving. Daarnaast kun je met de ingebouwde Chromecast eenvoudig muziek streamen naar de soundbar. Deze functie werkt in combinatie met vrijwel alle moderne smartphones en tablets. Er is ook ondersteuning aanwezig voor stemcommando’s via Google Assistant. Je kan hiermee muziek afspelen, nummers over te slaan en het volume aan te passen. Deze functie is beschikbaar in combinatie met elk apparaat met Google Assistant, zoals de Google Home of Home Mini.

Gebruikers van de LG SK8 geven de soundbar op Coolblue een 9 uit 10 op basis van van 6 reviews. De speaker scoort maar liefst een 9,3 op het gebied van geluidskwaliteit. Gebruikers claimen dat de draadloze subwoofer eenvoudig is aan te sluiten en dat je de afstandsbediening van je televisie kan gebruiken om de LG SK8 aan te sturen.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren